Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Le_2a9631_2469890.jpg

Лацио :cuc: . еве кој е конкурент за титула .. донекаде.

Што ги направи Лацио бе...го тепаа моменталниов мизерен Милан 3:2 на домашен терен и конкуренти за Скудето биле.Ова ти е исто како да истепаш дете од прво одделение и да кажеш дека ќе го нокаутираш Кличко за 2 минути.:D

Интер 2 години беа во слична ваква ситуација, до душа со Рафа имаа 2 утакмици помалку од Милан, па некаде Јануари влегоа и во битка за титула, не викам дека и со Милан исто ќе е али и кај нив возот кат-тад ќе тргне, верувам во тоа, и ако ништо друго, ќе се борат за ЛШ иако со начинот на работа тоа не го заслужуваат.

Греота се, во спортот нема Стара Слава а на тоа оди Берлускони сега, а кредитите истрошени се, може доколку направеа серија на титули со Ибра, а и да имаа асални пласмани во ЛШ па ова да поминеше кај фановите ... до некаде, али вака нема шанса, јака му душа на Алегри, аут класа фудбалери, му донесоа просеци, а и сега уште подобро се гледа колку од старите играчи во тимов се шлепаа на грбот на Ибра, оној клошарон Ночерино лани 10 гола дае ако добро памтам, и хет трик имаше, исто и Боатенг без Ибра игра ко треторазредно фудбалерче.

Не ви чини Телма,а да не откупеа Серија А и да гледавте на стримови од 200 кб или да требаше да платите 200денари за да ја гледате на МаксТв сигурно поубаво ке ви беше ;)
Прво проверете си да не ви е до операторот/антената па после коментирајте,кај мене на Близу супер си беше сликата.

Не ви чини Телма,а да не откупеа Серија А и да гледавте на стримови од 200 кб или да требаше да платите 200денари за да ја гледате на МаксТв сигурно поубаво ке ви беше ;)
Прво проверете си да не ви е до операторот/антената па после коментирајте,кај мене на Близу супер си беше сликата.

zasto da gledame na strimovi od 200 kb koga moze da gledame na strimovi od 2000 kb.... se gleda koga ke prdne nekoj igrac dali ostavil kafeavo na gakite, inace telma ne e toa sto bese so slikata, i jas sum na blizu. proslata sezona podobra bese slikata....

А бе макс ТВ,плус плазма екран сликата зошто си ме мајко родила.Пуштам стреам 2000 кб.И разликата ден и ноќ...

zasto da gledame na strimovi od 200 kb koga moze da gledame na strimovi od 2000 kb.... se gleda koga ke prdne nekoj igrac dali ostavil kafeavo na gakite, inace telma ne e toa sto bese so slikata, i jas sum na blizu. proslata sezona podobra bese slikata....

Ке гледаат оние што знаат да се снајдат со стримови,програми за стримови,форуми и сл. Во држава како Македонија 90% од популацијата е неспособна да инсталира обична програма како сопкаст па ке мора да си гледаат на линкови од очајни сајтови како суперспорт или пак ке си платат 200 денари за АренаСпорт каналите на МаксТВ.

Јас не ги сакам мама и тато затоа што ме тепаат :( .. Јас само си го сакам Милан бидејќи он никого не тепа (y) ....
Абе од сите ремет прифаќам, ама од членот што лани секој пост му беше - наместено е, сега ми трга сеир и заебанции, не чини...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom