L
.Lost Angel.
Гостин
Може да ми дадеш линк од каде може да се симне таа апликација да видам за кои мобилни може валјда пишува тоаМислам дека неможеш на овој треба GPS да има телефонот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да ми дадеш линк од каде може да се симне таа апликација да видам за кои мобилни може валјда пишува тоаМислам дека неможеш на овој треба GPS да има телефонот.
GPS или Global positioning system не е апликација туку систем кој комуницира со сателит и го одредува местот кај си со која брзина се движиш на која надморска височина си. И доколку го нема во телефонот ништо од бизнисот.Може да ми дадеш линк од каде може да се симне таа апликација да видам за кои мобилни може валјда пишува тоа![]()
Ја ке идам најверојатно накај 9-10 саат сабајле ако си за тоа време ајде.Да не има некој тука за утре за на водно? до крст до горе
![]()
Не можам тоа време денеска 3та сум до сабајле ја кје одам после 15 часотЈа ке идам најверојатно накај 9-10 саат сабајле ако си за тоа време ајде.
Ај помош малце слушнав дека имало мапи за на мобилен т.е додека возиш точак самата апликација ( или што е и да е )си ја зачувава турата која си ја извозел е сега работата е што сакам денеска да купам мобилен alcatel ot 807 и дали таа апликација може да се симне и дали овој мобилен alcatel ot 807 ќе ја подржува и колку интернет троши таа апликација
? и од каде може да ја симнам
Денеска одлични 35 километри.Уживанција максимална,целосно сум задоволен од новиот велосипед.
Знам дека го има негде по страниве, ама ако не те мрзи дај постави слика да видиме што точак е![]()
Тогаш не ми беше наместено ама ни сега не е многу високо.Сакам да возам на пониско седиште по удолници,а ме мрзи цело време да го местам.Големината на рамот е L (21 инч),а јас сум висок околу 178-180cm.На потрошна роба од типот на ланци, запчаници, надворешни гуми, внатрешни гуми...нема да добиеш некој голем попуст...да речеме 10%. Не се исплати да возиш со стари истрошени доколку чекаш попусти. Плус и изборот би ти се намалил кога е завршена сезоната
BTW кога сме кај твојот велосипед...кој ти го продаде вака голем. Колчето за седиште ти е едвај извадено.
Јас сум 177 и возам 17.5 Рам, инаку најидеално за мојата висина би било 18, само лично сакав малку понизок рам. Би требало и ти да бидеш тука некаде со твојата висина.Тогаш не ми беше наместено ама ни сега не е многу високо.Сакам да возам на пониско седиште по удолници,а ме мрзи цело време да го местам.Големината на рамот е L (21 инч),а јас сум висок околу 178-180cm.