Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира, знае ли некој кој е миксот од Со маки сум се родила, што гу пуштаат на Антена 5? Пред 20 минути го пуштија во гест микс со Ицко, баш добро звучеше! Благодарам однапред.

Дали некој знае како се вика песната која оди во позадина на рекламата за Ладна вода, кај што двајца (дечко и девојка) се возат со точаци низ природа? Текстот оди вака некако:

Whisper through the leaves, love found in the trees... Echo, Echo! Rivers above lives, don't flowing in straight lines... Echo, Echo!"

Барав на Google, не можам да најдам ништо со ваков lyrics...o_O Многу е убава песнава, сакам целата да ја ислушам!

Дали некој знае како се вика песната која оди во позадина на рекламата за Ладна вода, кај што двајца (дечко и девојка) се возат со точаци низ природа? Текстот оди вака некако:

Whisper through the leaves, love found in the trees... Echo, Echo! Rivers above lives, don't flowing in straight lines... Echo, Echo!"

Барав на Google, не можам да најдам ништо со ваков lyrics...o_O Многу е убава песнава, сакам целата да ја ислушам!

Еден другар ме замоли да прашам на темава за насловот на некоја песна што ја пуштале на ВИС струмичката телевизија, српска била од машки бенд и на крај викале "купи наш ЦД".. :)

Македонска песна, текстот оди вака:
Не ми треба никој имам своја сенка, не се предавам, штом ќе те видам на улица тешко дишам, само понекогаш, на кратко запирам.
Фала однапред.
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 23:22 ---
Eдит: Ја најдов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom