Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Некој да ми каже чив е ремиксов, оригиналната песна е од Nickyy Romero - Camorra.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Ме интересира, знае ли некој кој е миксот од Со маки сум се родила, што гу пуштаат на Антена 5? Пред 20 минути го пуштија во гест микс со Ицко, баш добро звучеше! Благодарам однапред.

Член од
18 февруари 2010
Мислења
96
Поени од реакции
66
Член од
24 август 2011
Мислења
14
Поени од реакции
2
Дали некој знае како се вика песната која оди во позадина на рекламата за Ладна вода, кај што двајца (дечко и девојка) се возат со точаци низ природа? Текстот оди вака некако:

Whisper through the leaves, love found in the trees... Echo, Echo! Rivers above lives, don't flowing in straight lines... Echo, Echo!"

Барав на Google, не можам да најдам ништо со ваков lyrics...o_O Многу е убава песнава, сакам целата да ја ислушам!

Член од
18 февруари 2010
Мислења
96
Поени од реакции
66
Дали некој знае како се вика песната која оди во позадина на рекламата за Ладна вода, кај што двајца (дечко и девојка) се возат со точаци низ природа? Текстот оди вака некако:

Whisper through the leaves, love found in the trees... Echo, Echo! Rivers above lives, don't flowing in straight lines... Echo, Echo!"

Барав на Google, не можам да најдам ништо со ваков lyrics...o_O Многу е убава песнава, сакам целата да ја ислушам!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Еден другар ме замоли да прашам на темава за насловот на некоја песна што ја пуштале на ВИС струмичката телевизија, српска била од машки бенд и на крај викале "купи наш ЦД".. :)

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Македонска песна, текстот оди вака:
Не ми треба никој имам своја сенка, не се предавам, штом ќе те видам на улица тешко дишам, само понекогаш, на кратко запирам.
Фала однапред.
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 23:22 ---
Eдит: Ја најдов :)

Kajgana Shop

На врв Bottom