Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Кумани 30ден.
А овакој е 50че.

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Фала.Ма ја можу и сас стару чланску да улегну,али ке ги часту 50 ден.

ПС. Надам се на победу!

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Нема проблем, а иначе с’с членску неможеш да улегнеш.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Победа против Морнар 71-69.Не знам што им се деси на играчи 47-34 водесва,13-0 серију им направисва и изедначисва.Али не е тој тој на крај за малце од готово вересију да направив.Ке га искритикују Луковиќа(чалета),како на резултат 69:65 на 20 секунде до крај вадиш га твоега најдоброга играча за слободни и ставља га Младеновиќа.
Прв пут да ме разочара сс некој његов потег.Али што е туј е.
Свака част на Димчевскога има си га знање дечко,али Георгиевски....он ли требаша да биде замена за Јанушевиќа?Страшно лошо игра.Микиќ онуј сезону најконстантан играч,најдобар,овај сезона од како почна Микиќ неможемо да га препознаемо, и да за крај Аце...покажа дека има му*а дечко да га земе заѓан шут.Урош за малце трипл-дабл и тој сс блокови 16 поена 16 скока и 9 блокови :pos:,навивање днска за 10ку,Кумани у елемент,плус атмосфера задњи пет минута у салу :drk:.Само напред момци (y)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Атмосфера беше лудница. :cuc:

Иначе прво полувреме феноменално играсмо. После некои смешни измене пушти ги тија ќорави и сакати и успејава да не стигнев. Он сака да ги разигруе Георгиевскога и Микиќа...они двоица јадни едн 120 кила др поен нема дадено од кд е дојден.

Среќа АК7,Ивица и Урош бесва располежени па ги тепасмо Монтенегроси :icon_lol:

Замалце ќе паднеше гејска застава :vozbud:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
treba FA da dojdev u salu u kumanovo da vidiv kolko publika dovagja kude nas oni jadni igrav ABA ligu nemozev ni pola kako nas da se soberev :)

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
^Скопје 5 пут поголем град од Куманово,они АБА лигу играв неможев да напунив салу,ми и у домашно првенство,библ и у пријатељски увек ни е фул сала :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^Скопје 5 пут поголем град од Куманово,они АБА лигу играв неможев да напунив салу,ми и у домашно првенство,библ и у пријатељски увек ни е фул сала :D
Куде њима само од едну општину гу пунив салу. Аеродром е нешто помал од Куманово. Плус БТ е далеко од Аеродром пешки ќе ги треба цел дн а сас превоз како од Тетово да су пошле. Нас сала ни е у центар

Член од
26 септември 2012
Мислења
183
Поени од реакции
115
Куде њима само од едну општину гу пунив салу. Аеродром е нешто помал од Куманово. Плус БТ е далеко од Аеродром пешки ќе ги треба цел дн а сас превоз како од Тетово да су пошле. Нас сала ни е у центар
Аеродром е нешто помал безмалко 100 иљаде од кои над 95% су македонци, што дека смо ми 115 иљаде кд барем 20 иљаде су Албанци кои не доваѓав у салу. Од Аеродром до Карпош е 5-6км па за 20-30 мин. сс градски автобус (пеш едн сат) може да су тамо ако веќ ги интересира кошарка, и куде нас некој иде пола сат и повише до салу па не му е проблем. Плус играв АБА лигу па не им е оправдање далечина треба барем пола и повише да е пун БТ.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Остајте ги ФА бре, од уста не не извадивте.Се гледа дека сме ви репер за навивање.

Патем честито победа и многу успех понатака :))

Kajgana Shop

На врв Bottom