FOX TV BALkAN

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене го отвара, кај другите незнам
и кај мене го отвара ,само што нема превод србски или било кој разбирлив превод ,кој јас го разбирам а и повеќето тука го разбираат

и кај мене го отвара ,само што нема превод србски или било кој разбирлив превод ,кој јас го разбирам а и повеќето тука го разбираат
Е тоа е проблемот, ама може и без превод за да го усовршиме англискиот јазик :D
Не ја пушта Sky News :S

Е тоа е проблемот, ама може и без превод за да го усовршиме англискиот јазик :D
Не ја пушта Sky News :S
Точно аудио е англиски, а субтитлот е на португалски.
Околу Skynews ќе гледам да го поправам. Поздрав

Точно аудио е англиски, а субтитлот е на португалски.
Околу Skynews ќе гледам да го поправам. Поздрав
Супер е, продолжете со добрата работа. И ако се додадат Sky News (да работи) и некој програми како Sportitalia, Sportitalia 2

каналов нашиве оператори додека им текне да го стават ќе завршат премиерите на некој серии што ги даваат , а гледам има некој серии премиерно што се даваат

Ќе се скршеле ако отвореле македонска верзиjа на FOX.. сите канали не обиколуваат
Стварно да ,што не отворат и една македонска верзија на FOX ,24Kitchen,Eurosport со македонски коментатори .... ние во македонијава само затвораме телевизии ,а во други држави телевизиите се множат како печурки

Споредба - Македониjа и Словениjа. Земjа со 2,1 милион жители vs. земjа со 2 милиони жители. Доколку се сака, се може.
27xabl.png

Земете Дрим Бокс и видете го светот на телевизијата, вака не бива. Од кабелскиве ништо не очекувајте.

Земете Дрим Бокс и видете го светот на телевизијата, вака не бива. Од кабелскиве ништо не очекувајте.
Tреба замарање со тоа чудо ,нонстоп се нешто се менува на Dreambox

Фокс Балкан,за цел балкан освен за Македонија,зошто очигледно ние во Африка живееме.

Ти ебам земјата заостаната во СЕ. 100 години сме назад у п.м.
:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom