NelTu
Coffee addict
- Член од
- 1 август 2011
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 7.013
Кај мене воопшто не ги отвора.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене го отвара, кај другите незнам
и кај мене го отвара ,само што нема превод србски или било кој разбирлив превод ,кој јас го разбирам а и повеќето тука го разбираатКај мене го отвара, кај другите незнам
Е тоа е проблемот, ама може и без превод за да го усовршиме англискиот јазики кај мене го отвара ,само што нема превод србски или било кој разбирлив превод ,кој јас го разбирам а и повеќето тука го разбираат
Точно аудио е англиски, а субтитлот е на португалски.Е тоа е проблемот, ама може и без превод за да го усовршиме англискиот јазик
Не ја пушта Sky News :S
Супер е, продолжете со добрата работа. И ако се додадат Sky News (да работи) и некој програми како Sportitalia, Sportitalia 2Точно аудио е англиски, а субтитлот е на португалски.
Околу Skynews ќе гледам да го поправам. Поздрав
Стварно да ,што не отворат и една македонска верзија на FOX ,24Kitchen,Eurosport со македонски коментатори .... ние во македонијава само затвораме телевизии ,а во други држави телевизиите се множат како печуркиЌе се скршеле ако отвореле македонска верзиjа на FOX.. сите канали не обиколуваат
Tреба замарање со тоа чудо ,нонстоп се нешто се менува на DreamboxЗемете Дрим Бокс и видете го светот на телевизијата, вака не бива. Од кабелскиве ништо не очекувајте.
Не знам на што мислиш дека се менува, плаќаш еднаш за годишна претплата и цела година си гледаш се што постои.Tреба замарање со тоа чудо ,нонстоп се нешто се менува на Dreambox
и колку се плаќа?Не знам на што мислиш дека се менува, плаќаш еднаш за годишна претплата и цела година си гледаш се што постои.