Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
дека не ти е форумот битен у животот.Ме заболе ако сум баниран.
Па очигледно не те заболе, зашто после секој бан пак се враќаш на форумов/ Ако те заболело за форумов едноставно немаше да коментираш тука, или да ставаш статии од вашиот сајт, ама колку и да тврдиш дека те заболело за бан и за кајгана и сам знаеш дека тоа не е точно, на крајот од краиштата, да не беше овој форум тешко дека така лесно ќе се соберевте екипа за сајт, цела идеа од тука ви потекна, а и дел од твоите статии тука ги промовираш. ;)

Смени си го пристапот со кој влагаш у дискусииве или терај на друго место, и онака те ''заболе'' за овој форум. ;)

Па очигледно не те заболе, зашто после секој бан пак се враќаш на форумов/ Ако те заболело за форумов едноставно немаше да коментираш тука, или да ставаш статии од вашиот сајт, ама колку и да тврдиш дека те заболело за бан и за кајгана и сам знаеш дека тоа не е точно, на крајот од краиштата, да не беше овој форум тешко дека така лесно ќе се соберевте екипа за сајт, цела идеа од тука ви потекна, а и дел од твоите статии тука ги промовираш. ;)

Смени си го пристапот со кој влагаш у дискусииве или терај на друго место, и онака те ''заболе'' за овој форум. ;)
да да сигурно од тука сме собрани.и статии не ставам тука,не се секирај,си има емсто за статиите.

да да сигурно од тука сме собрани.и статии не ставам тука,не се секирај,си има емсто за статиите.
Идејата од тука ви потекна, памтиш или не памтиш, Влатко или како и да се викаше дечкото, другар на Ико што му е, знам дека тука имавте прво иницијатива за сајтот, сеа фејсбук што ви помогна за полесна комуникација или мсн, скајп или нешто трето ок, факт е дека тука ви почнаа муабетите за сајт ко и нашите за нашиот сајт. Така да покажи малку респект и за форумов а и за тие што не се фанови на Јувентус.

И не мора повеќе оваа дискусија тука да се води, повеќе од јасен бев.

Идејата од тука ви потекна, памтиш или не памтиш, Влатко или како и да се викаше дечкото, другар на Ико што му е, знам дека тука имавте прво иницијатива за сајтот, сеа фејсбук што ви помогна за полесна комуникација или мсн, скајп или нешто трето ок, факт е дека тука ви почнаа муабетите за сајт ко и нашите за нашиот сајт. Така да покажи малку респект и за форумов а и за тие што не се фанови на Јувентус.

И не мора повеќе оваа дискусија тука да се води, повеќе од јасен бев.
па од 6 луѓе у тим,двајца биле членови на форумов,не значи дека идејата е од тука.и со влатче на фб се иаме договорено,после долг период,не тука.нема везе,батали.

дека не ти е форумот битен у животот.Ме заболе ако сум баниран.
Да го поддржиме Ивица во неговата желба да го напушти форумов перманентно! Биди и ти дел од оваа акција, помогни му на Ивица со пријава секој пат кога не може да си ги исконтролира емоциите. Тука сме да си помагаме...

Gol di Muntari (сакам малце фановите на милан да ги размрдам пошто ги нема)

Gol di Muntari (сакам малце фановите на милан да ги размрдам пошто ги нема)

фарсополи ...
палаци бастион на правдата ќе ја изнезе вистината на дело за шинтерашите
палаци ... оh wait

и што па ти се правиш вицкаст на таа тема цитирам 'ако освои милан е местено, а ако освои јуве не '

фарсополи ...
палаци бастион на правдата ќе ја изнезе вистината на дело за шинтерашите
палаци ... оh wait

Правдата секогаш ќе излезе на виделина, кога - тогаш ...

Правдината излегла :pos: .... камо да беше така, милиони тони трици ќе беа спасени од пропаст, вака како што продолжувате , ќе изедете уште доста ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom