Пушти го телевизорот во моментов на...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Oригиналниот наслов на филмов како е? Мислам познат ми е хммм.:toe:
Незнам,баш сега ќе видам низ нетов,знам само дека се работи за трилер,и за човек кој треба да одбере помеѓу силувач(мислам дека му беше другар) и девојка,така нешто беше.

Филмот мислам дека е од Гај Ричи, може да се изгледа.

Инаку лани на Канал 5 не беше Миланка туку оној Петар Ѓошев мене ми беше супер целото шоу, и одлично го прикажуваа, сепак ќе видам овој пат, каде ќе се подобри условите таму ќе гледам. Ех да го даваа на А1 :pipi:

Пуштете на Сител, го даваат генијалниот филм со Хопкинс и Пит, Meet Joe Black :pipi:

Официјално: Оскарите нема да ги даваат на ниедна телевизија.

terminator3-120x160.jpg

Terminator 3: Rise of the machines
петок 27.02.2009 | 20:00 (А1)

poslediot-samuraj120x160.jpg

The Last Samurai
петок 06.03.2009 | 20:00 (А1)

matrix-revolutions-p1.jpg

The Matrix revolutions
четврток 26.02.2009 | 21:30 (Сител)

Морам да го гледам, одамна го чекав, но ќе си го снимам на Макс ТВ, поради тоа што петок навечер сум испаднат...:pipi:
fso_shockingmovie17.jpg

30-те години од минатиот век, Италија. Гвидо работи во книжарница и е познат како голем шегаџија. Тој ќе се вљуби во учителката Дора. Нивната љубов ќе ја крунисаат со брак и наскоро ќе добијат син. Но, почнува Втората светска војна и Гвидо е испратен во логор, зашто е Евреин, заедно со своето семејство. Во логорот почнува семејната трагедија.
A2 Телевизија

Петок 27.02.2009, почеток: 22:45 часот

Незнаев точно кај да прашам...мислам дека тука би било најсоодветно. Кога го даваат она шоуто Бубамара, награди шо доделуваат? Прочитав некаде дека треба овие денови да биде или може веќе поминало ама не се сеќавам точно

Незнаев точно кај да прашам...мислам дека тука би било најсоодветно. Кога го даваат она шоуто Бубамара, награди шо доделуваат? Прочитав некаде дека треба овие денови да биде или може веќе поминало ама не се сеќавам точно
утре ќе го даваат на Канал 5 во 20. часот

pa koga ne cinat toa so cini cini toa so ne cini ne cini i nema tuka ljutis tapco eden.

Кој е филмов на канал5?Ептен е језив:nesum:.

Кој е филмов на канал5?Ептен е језив:nesum:.

ОУ МАЈ ГАД :vozbud::vozbud:
Haloweens 20 years later (X20) е овој, мнооогу закон филм :) Сега пуштив и јас, уште е на почетокот така да бебуш ти претстои добра забава :icon_lol:. И уште нешто, чекам твој коментар за последната сцена...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom