Пушти го телевизорот во моментов на...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Ех ама убаво изненадување вака сабајлечки! Nithing Hill го даваат на Канал 5, за тие кои го имаат гледано да се потсетат, а тие кои го немаат да го гледаат еднаш. Јас го препорачувам. Мх, мх, мх!
:vozbud::vozbud::vozbud:
Не се ферррр, сега во овој термин го даваат:(. Колку ќе можам ќе го гледам, 45 минути негде.
Една од најубавите романтични комедии ми е. Го имам неколку пати на дивиди гледано, ама на тв поинаков е шмекот да гледаш вакви филмови.

Доволно е само да ја видам сцената кога цимерот влегува во веце, а Џулија Робертс е в када:pos2::pos2::pos2:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Филмови оваа недела:

Источни ветувања
(недела 15,02, 20,55ч. Канал5)

50 први бакнежи
(сабота 14,02 20ч, Нова)

Насмевката на Мона Лиза
(среда 18,02, 21 ч. Нова ТВ)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Како се вика онаа дебилната хрватска хумористична серија на К5?

Чисто да знам да ја давам како препорака никогаш да не ја погледнат моите блиски.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Што има денес?? Јас само ЦСИ ке гледам денес:toe:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Како се вика онаа дебилната хрватска хумористична серија на К5?

Чисто да знам да ја давам како препорака никогаш да не ја погледнат моите блиски.
Zauvijek susjedi (Засекогаш соседи) :)

G

grande-juve

Гостин
ТРЕТИОТ КАМЕН ОД СОНЦЕТО НА НАША ТВ

други информации нема

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Освен "Apocalypse Now" и "Sabrina" да не знае некој кој други филмови ќе ги дават во Оскаровски филмови на Алфа? Видов реклама ама само овие два на крај ги фатив како слики дават од нив...?

И патем, некои новости каде ќе бидат Оскарите емитувани во МК?

Ј

јовица11

Гостин
Мислам ќе ги прикажуваат Канал 5 како и лани.Во секој случај јас на ХТВ ќе си ги гледам, еп понапред е снимката ем не преведуваат се и не тупат како Миланка, да преведува додека зборуваат.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Мислам ќе ги прикажуваат Канал 5 како и лани.Во секој случај јас на ХТВ ќе си ги гледам, еп понапред е снимката ем не преведуваат се и не тупат како Миланка, да преведува додека зборуваат.
А кога се?

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Освен "Apocalypse Now" и "Sabrina" да не знае некој кој други филмови ќе ги дават во Оскаровски филмови на Алфа? Видов реклама ама само овие два на крај ги фатив како слики дават од нив...?

И патем, некои новости каде ќе бидат Оскарите емитувани во МК?
„Трамвајот наречен желба“, „Големиот Гетсби“ и уште еден имаше ама не ми текнува името.

Kajgana Shop

На врв Bottom