Пушти го телевизорот во моментов на...

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Инаку во сезонава која е во тек, А1 ќе ги дава меѓу другите и овие филмови:
-Charlie's angels 2
-Hellboy
-xXx

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Интересна тема за реактивирање. Што има интересно на ТВ? Кој сака нека пише филм што прочитал дека ќе го има на некоја телевизија и во колку сатот.

Има некој што незнае што филм да погледне вечерта или не му се наоѓа филм при рака или сите филмови од домашната колекција му се изгледани:).
Претпочитувајте повеќе елементарна форма - точно време, кој ТВ канал и по можност линкче до филмот:).
Слободно, темава добро би му послужила некому.:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Понеделник 12.01.2009 и Вторник 13.01.2009 на тв Сител со почеток во 20.00 прикажување на двата дела на филмот ИН КОНТИНУМО за егзодусот на егејците, филм кој до сега бил "загубен" во некои архиви.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Вечер во 20:00 на А1 Штркови во магла, втор дел. Ако сте ги прателе гледајте ги и овие два дела, вчера беше првиот.:smir:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
СИЦКО - документарен филм за здравството во Америка
СРЕДА 21:00 на Канал 5

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Мене Канал 5 најмногу ме изненади оваа година со филмови, ептен нови прикажува. Но и Телма знае понекогаш да даде преубави филмчиња, гледам сега ќе има маратон од најгледани филмови на сите времиња, ќе биде интересно, не знам дали, но ми се превиди на рекламата дека ќе го дават филмот од минатата година, Свини Тод на Тим Бартон :nesvest:

А утре во 23,15 на Телма, според мене еден од најубавите романтични филмови. Топло ви го препорачувам...

G

grande-juve

Гостин
мене петокот во 20:20 ми е резервиран за херкул поаро на наша тв, и 23:30 за миленко неделковски шоу

Член од
9 октомври 2008
Мислења
186
Поени од реакции
3
насиве тв и не треба да се спнуваат оти нема тв кај нас немат се аматеризам ни техика ни кадар ни продкуција јавен сервис растурен приватни занигде со хостаплери и политицки газди и така радиодифузија со луге без знаенје стратегија се политизирано писував во темите мак тв да не се постворувам - него овде посто е за филм на тв како сто гледам за кино филм на тв па - ни мозат да ги пустат филмоти па и серитите тв филмови и се друго ни да ги превет како треба ни знаат сто да пустат ни имат пари да ги платат правта ни знаат како да ги дистрибуираат и тие несто сто ги има пола се пирати така да на залост кај нас нема нисто. .А усте малце ке нема ни тв кога ке треба да се усовшат и да ставт дигитални предајници. Тој сто има стелитска како јас и си купил картица за декодиранје ке се изнагледа посто се е хаос во оваа дрзава па и кабловските не ги ставаат ови канили посто не се знае смеат или не хаос се на се . ..браво за ртс и Србија.се изнагледав филмови и ке изнагледам. Ова е за за тв воопшто -а за филм сто нема во кино во тие малку кина сто останаа и на двд и сто сме едиствена пиратска дрзава на балканот и мема дистрибутери тоа и да не зборам оти црно ни се писува... знаци веке нема нисто овде.

а инаце кога викате нови не е битно дали се нови филмоите сериите тв проектите вазное да се добри и дали си ги гледал. а сто е битно дали се нови. ако не си го гледал и ако е и о од 70 ако е добра супер.прво гениалците и легдите и култите афтори треба секој да ги погледа.

па и младите треба да ја изгледат класикта и наголемите иминја и уметици.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Маска со Џим Кери за неколку минути на А1

П

Паган-др

Гостин
Вечерва по кабловскава или по нашиве нешто интересно?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245

Од утре па секој работен ден во 13 часот на Алсат М телевизија со македонски превод започнува мега популарната бразилска теленовела Клон која кај нас пред неколку години ги руши сите рекорди.

Во 18,30 (со алб. превод)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ех ама убаво изненадување вака сабајлечки! Nithing Hill го даваат на Канал 5, за тие кои го имаат гледано да се потсетат, а тие кои го немаат да го гледаат еднаш. Јас го препорачувам. Мх, мх, мх!

Kajgana Shop

На врв Bottom