H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Кој ќе ги најде тие чашките со фаци што беа има лајк од мене. Умрев од барање не ми текнува како беа...
јас им ги сечев главите. Сестра ми ме има бркано низ цела куќа заради тоаВакви слични 2-3 барбики, кои редовно ги "бањав", "преоблекував", ги "хранев" и "заспивав"...
mislis na onie so krem so bea polneti?Кој ќе ги најде тие чашките со фаци што беа има лајк од мене. Умрев од барање не ми текнува како беа...
Да.mislis na onie so krem so bea polneti?
Јас на сестра ми и ја инвалидизарв и ја џитнав позади регал. Ја има уште некаде... Ако ја најдам ќе ја фотнам..јас им ги сечев главите. Сестра ми ме има бркано низ цела куќа заради тоа
ima na fb pred nekoj mesec ja vidov mislam sea nemiteknuva tocno od koja fb grupa bese objaveno ko ce odam doma ke ja pobaramДа.
Јас на сестра ми и ја инвалидизарв и ја џитнав позади регал. Ја има уште некаде... Ако ја најдам ќе ја фотнам..
Изгледа не си живеел покрај езеро А да пробуваш да фаќаш риби со ова цело сабајле и едно време сфаќаш дека нешто не ја бива ваа работа После се вративме на стариот начин со пластично шише или тегла ...- Црвената мрежа од пиперки за ајваркако мрежа за маалскиот кош и како мрежа за тенис.
Еве една слика, ја имаше на ЦрноБело пред некое време.Кој ќе ги најде тие чашките со фаци што беа има лајк од мене. Умрев од барање не ми текнува како беа...
јас им ги сечев главите. Сестра ми ме има бркано низ цела куќа заради тоа