iPad Mini

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
gsmarena_003.jpg

Веќе и е официјално дека изненадувањето ќе биде iPad Mini.

Има и слики веќе по интернетот изгледа вака

gsmarena_002.jpg

Цените би биле слични на ова

big.jpg

Некако со излегувањето на windows 8 се ми се чини дека вака така сите ќе имаме по некој таблет низ дома. Apple токму заради тоа прави помала и поефтина варијанта на iPad 3.

Што мислите, и што би одбрале вие?

Windows 8
Android
iPad

Ја направив преносен избор вреден 50 000 денари, тешко дека таблет би зел у блиска иднина

Навистина немам потреба толку јаки да се ...си земав Android Мугозаборавивдруготоиме за 5000 со 2 мислам GB па си го користам среќно :) А да фрлам пари...тешко:sleep:

Некако ми стана одбивен IOS, а и се навикнав на JellyBean, така да во моментов само Нексус. Добро изгледа новиов Ајпад мини, ама уште да можеше на него да се инсталира JellyBean. :D

samsGALAXYtab2_7_.jpg

Срцка ми е. А не фрлив многу пари на него.
Малце чат-пат одлепува, ама пак си го сакам :)

for-sale-apple-ipad-3-wi-fi-4g-64gb500usdapple-iphone-4s-64gb300usd_2.jpg

Веќе си имам таблет ајпад 3 само што iOS ми е некако ограничен и не тоа тоа како што се навикнав на андроид,сепак задоволен сум само за сурфање :)

Другарка моја зема ова Ипад 3ка, убаво нешчичко е :)
Али ипак, 10 инчи е ПРЕголемо за моиве раце :)

Ми прави ќејф мини ајпадот. Нека падне малку цената па би го купил.

Другарка моја зема ова Ипад 3ка, убаво нешчичко е :)
Али ипак, 10 инчи е ПРЕголемо за моиве раце :)
сепак 10 инчи е идеална за сурфање по интернет и уште побаво по Фејсбук:D додека оние помалите е слична како и смартфон ќе заврши работа сакам да кажам подобро смартфон да земеш одколку било кој 7 инч таблет;)

сепак 10 инчи е идеална за сурфање по интернет и уште побаво по Фејсбук:D додека оние помалите е слична како и смартфон ќе заврши работа сакам да кажам подобро смартфон да земеш одколку било кој 7 инч таблет;)
Не е вистина, има разлика помеѓу 7 инчен таблет и стандарден 4-5 инчен смартфон. Имам Sensation XE (4.3 инчи) и Нексус 7 таблет. Sensation e најмалку 3 пати помал од таблетот.

абе какви глупости ајпади мајпади мини макси нексуси трансформери и win8 срања. Единствено нешто, што е врв на пазарот, денеска го претставија, мислам нема конкуренција, ни ајфон 5 ни галакси с3 ни уан икс, ништо.... само Padphone 2

Не е вистина, има разлика помеѓу 7 инчен таблет и стандарден 4-5 инчен смартфон. Имам Sensation XE (4.3 инчи) и Нексус 7 таблет. Sensation e најмалку 3 пати помал од таблетот.
Знам за тоа и јас имам ХТЦ Дезајр ХД 4.3 инч и ајпад3 скоро 10 инч е тоа голема разлика,а за 7 инч не е баш поарно ќе биде фаблет ем ќе сурфаш и ем појдовни повици ќе имаш ;)
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 22:19 ---
абе какви глупости ајпади мајпади мини макси нексуси трансформери и win8 срања. Единствено нешто, што е врв на пазарот, денеска го претставија, мислам нема конкуренција, ни ајфон 5 ни галакси с3 ни уан икс, ништо.... само Padphone 2

Е тоа е убаво ама ќе биде изгор скап скоро повеќе 1000 евра за таква марка АСУС не би фрлал пари ај да разберам ХТЦ;САМСУНГ или ЕПЛ како падфон е тоа нешто:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom