Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
За денес имам две утакмици
BiH-Lithuania 1&3+ @ 1.85
Germany-Sweden 1 @ 1.30
2.40
јас овие ќе ги играм само не знам дали за 1000 ден со викате вие?

За денес имам две утакмици
BiH-Lithuania 1&3+ @ 1.85
Germany-Sweden 1 @ 1.30
2.40
јас овие ќе ги играм само не знам дали за 1000 ден со викате вие?
Многу мал коеф 1,30 дури и смешен не се Швеганите до толку отепани иако Германија е класа над нив коеф е мизерен

Многу мал коеф 1,30 дури и смешен не се Швеганите до толку отепани иако Германија е класа над нив коеф е мизерен

На место е, Германија нема загубено дома у квалификации којзнае од кога.

Ако тој е мал што да речеме за Шпанија - Фрација 1.40?

http://www.rezultati.com/utakmica/C8mZg65E/#detalji-utakmice

7 од 9 меѓусебни дуели завршуваат со победа на домаќинот, што мислите за меѓусебна соработка (3 за 3), иначе солидна квота ;)

Провери поубо на бетексплорер не проверувај 3 за 3 на резултати.. тоа баш шо викаш 7 ОД 9 завршиле 1, меѓутоа ако е 3 за 3 треба тие бодови да им ги вратат.

На место е, Германија нема загубено дома у квалификации којзнае од кога.

Ако тој е мал што да речеме за Шпанија - Фрација 1.40?
Па нормално ама Франција ај кај шо има скапана репрезентација имаат и проблем сосоставот за денес и да се играат би се играле со хендикеп чисти 1 никако за 1,45 не вредат да се нервираш

Он топик:
20:45 Harrogate Stortford - 1.73 3.60 4.20
Настрана од сите мечеви со тие чуда репрезентативни... од 2.1 падната на 1.73 ... нешто се случува со мечов... мислам дека ќе биде 1. Причина за падот не знам. :)
Harrogate - Stortford T12+ @ 1.80

Harrogate се наоѓа во серија од 3 победи едноподруго од кои 2 беа во Фа купот и една во првенството.Мотив што ми дава да да го одиграм овој пар е тоа што Harrogate последниот натпревар што го одигра беше против Brackley-првопласираната екипа.Harrogate победи со 6:1 и мислам дека денес Stortford нема што да бара на овој натпревар.
Влог 6/10
Одложена е оваа
Due to the bad weather recently in the Yorkshire area, a referee has deemed that the pitches at the CNG Stadium and The Shay as unplayable.
Therefore tonight’s Blue Square Bet North matches between Harrogate Town and Bishop’s Stortford and FC Halifax Town and Vauxhall Motors have both been postponed and will be played at a later date.

Одложена е оваа
Due to the bad weather recently in the Yorkshire area, a referee has deemed that the pitches at the CNG Stadium and The Shay as unplayable.
Therefore tonight’s Blue Square Bet North matches between Harrogate Town and Bishop’s Stortford and FC Halifax Town and Vauxhall Motors have both been postponed and will be played at a later date.
Од Халифакс до Харогејт има мислам разлика,нели?

Од Халифакс до Харогејт има мислам разлика,нели?

:facepalm: ЧИТАЈ
Одложена е оваа
Therefore tonight’s Blue Square Bet North matches between Harrogate Town and Bishop’s Stortford AND FC Halifax Town and Vauxhall Motors have both been postponed and will be played at a later date.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom