Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам sonyericsson vivaz u5i и не сака да се вклучи кога пробам да го вклучам само се покажува логото на sonyericsson.Што може да е и ако има начин барам помош.
Можеби е софтер, однеси го на сервис

Mi ima ponudeno iphone 4s neverlock za 350 evra....So mislite vredi da se zemi ili ce mu padni cenata ko ce se pusti vo prodazba kaj nas iphone 5 ???

Mi ima ponudeno iphone 4s neverlock za 350 evra....So mislite vredi da se zemi ili ce mu padni cenata ko ce se pusti vo prodazba kaj nas iphone 5 ???
5-ката веќе е пуштен, не мрднаа цените, можеби ќе се намалат откако ќе го добијат во т-мобиле
ама очекувај да паднат декември некаде или почеток на 2013

инаку моментално за 4с неверлок супер цена е тоа, идат и по 400 евра

Имам lg E400 е сега приметив на екранот кога работам односно кога го допирам екранот ми се како да ви кажам на некој начин бранува на средината од екранот телефонот го имам 2-3 месеца и не го бев приметил ова инаку екранот работи како и првиот пат кога го земав немам проблем но дали оваа мана моментално навестува на отказување на екранот :unsure:

Сакам да земам нов телефон, според цената овие 5 телефони ми фатија око...
Xperia miro, Xperia Go, Xperia U, HTC One V и Alcatel OT-995.
Ако може некаква помош, предлог, искуства, што би земале вие? :)

Сакам да земам нов телефон, според цената овие 5 телефони ми фатија око...
Xperia miro, Xperia Go, Xperia U, HTC One V и Alcatel OT-995.
Ако може некаква помош, предлог, искуства, што би земале вие? :)
Би се двоумер меѓу Alcatel OT-995 и Xperia Go..

Ај ако знае некој нека каже за кој модел е оваа футрола...
IMG_20121015_130111_zps10a4bd12.jpg

IMG_20121015_130122_zpsbed33622.jpg

IMG_20121015_130133_zps011cd9a4.jpg

IMG_20121015_130153_zpse8d1d91c.jpg

Ја порачавме од eBay, поточно за Т-Моbile Move Balance или Huawei U8600 ili S8600, тоа е оваа:
http://www.ebay.com/itm/Black-BK-TPU-Gel-Soft-Case-Cover-S-Line-For-Huawei-S8600-Spark-/170906517092?pt=PDA_Accessories&hash=item27cad27e64
На сликата од eBay е токму таа што ни треба, а пристигна сосем друга. Па сега ако некој може да препознае за што модел е нека каже... мислам дека би требала да биде за некој Samsung.

Благодарам однапред. :)

Xperia arc s ics update.

Значи секаде кај што имам пробано се закачи на wifi само кај мене дома нејќе. Wpa/wpa2 енкрипција има, и цело време паѓа и се конектира, у рок од 1 секунда... Сите варијанти ги пробав и пак ништо, а на други рутери исто заштитени се прикачува. Пред апдејт немав проблем. Некој искуство со оваков проблем ?

Ај ако знае некој нека каже за кој модел е оваа футрола...
IMG_20121015_130111_zps10a4bd12.jpg

Ја порачавме од eBay, поточно за Т-Моbile Move Balance или Huawei U8600 ili S8600, тоа е оваа:
http://www.ebay.com/itm/Black-BK-TP...517092?pt=PDA_Accessories&hash=item27cad27e64

На сликата од eBay е токму таа што ни треба, а пристигна сосем друга. Па сега ако некој може да препознае за што модел е нека каже... мислам дека би требала да биде за некој Samsung.

Благодарам однапред. :)

Офф знам како е со кинезиве
да знаеш дека они утнуваат модели и највеќе со бројките се тука некаде ама не е баш тоа што ти треба :)

Футролава е точно за Samsung S8600 Wave 3, така да пушти ја на оглас
мада ваков телефон немам видено кај нас

Xperia arc s ics update.

Значи секаде кај што имам пробано се закачи на wifi само кај мене дома нејќе. Wpa/wpa2 енкрипција има, и цело време паѓа и се конектира, у рок од 1 секунда... Сите варијанти ги пробав и пак ништо, а на други рутери исто заштитени се прикачува. Пред апдејт немав проблем. Некој искуство со оваков проблем ?
Влези во сетинзите за рутерот. Смени го модот на вајрлесот во G мод, и каналот смени го во некој фиксен, не на ауто. Пробај со овие опции, кај колега така се закачи а претходно не сакаше, откако го качи на 4.0.3 телефонот.

Ај помош малце имам нокиа 6300 Nokia 6300 silver colour.jpg

Е сега проблемот е што кога ќе го ставам да се полни се исклучува телефонот а и тоа што е кај што се полни дупчето се мрда :cautious: и после од кога кје се исклучи не може да се уклучи морам да ја извадам батеријата и повторно да ја ставам е тогаш ќе се уклучи треба повеќе пати да пробувам па дури тогаш се полни да не знае некој колку пари би коштало ова да се направи :) и дали може да се направи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom