Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ај вие што се агреани по ова со кликањето, ако сакате скрипти можам да ви дадам за по $2 на пејпал.
Треба да имате домејн и хостинг.

Член од
14 февруари 2009
Мислења
494
Поени од реакции
1.700
http://parttime-typingjobs.yolasite.com/

Дали некој има искуство со оваа страна? Од тоа што го прочитав за мали пари кои се вложуваат на почеток може да се заработи и до 1000 долари од еден тип на работа. Ако знае некој нешто нека пише. Може да е лага не знам.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
http://parttime-typingjobs.yolasite.com/

Дали некој има искуство со оваа страна? Од тоа што го прочитав за мали пари кои се вложуваат на почеток може да се заработи и до 1000 долари од еден тип на работа. Ако знае некој нешто нека пише. Може да е лага не знам.
Види во кешот на freelancer.com :

JOIN US FOR ONGOING PROJECT

ONLINE DATA ENTRY PROJECT, OFFLINE DATA ENTRY PROJECT, FORM FILLING PROJECT, COPY PASTE PROJECT ARE AVAILABLE IN OUR COMPANY.

FOR MORE INFORMATION VISIT http://parttime-typingjobs.yolasite.com/
25 minutes ago

MichaelorMike

THIS PROJECT IS A SCAM PROJECT DON'T BOTHER WASTING YOUR TIME.

Член од
23 октомври 2011
Мислења
13
Поени од реакции
0
ај ако сака некој да објасни со некоја подобра страна каде што ке може да се напраат повеке пари инаку ми здосади на microworkers немам пр блог и тешко оди нека пише некој на пп да ми објасни како функционираат како за почетинк :) фала однапред

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Луѓе како да добијам купувачи на Гиговите на Fiverr? Каде да рекламирам :D ?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
:D да да :D ...
Онтопик:
Ти каде рекламираш :D ?
Имаш некој трик? Заработуваш ли од друго место освен Fiverr? :P
Трикот на фивер ми е тоа што сум од америка. Не ми стои македонско знаме.
Работам и со ибеј.

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Работам и со ибеј.
И мене ми стои американско знаме сега. На гигот имам 2 прегледа. Ќе пробам малку на твитер да рекламирам..

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Работам и со ибеј.
Нема врска знамето колку што има описот, промоцијата и фидбекот што го има еден гиг. Имам .мк акаунт кој ми носи повеќе нарачки од американскиот.
Знамето не игра голема улога.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Нема врска знамето колку што има описот, промоцијата и фидбекот што го има еден гиг. Имам .мк акаунт кој ми носи повеќе нарачки од американскиот.
Знамето не игра голема улога.
Зависи каква услуга даваш.

Член од
25 април 2012
Мислења
443
Поени од реакции
580
Ме интересира дали стварно може да се заработи на некоја интернет страна, на пример тие што се за кликање реклами или сл. Ако има некој искуство во овој бизнис реално нека каже што-како е, дали стварно може да се извади некој денар на овој начин...фала однапред.
[

Г

Грејвдигер

Гостин
Ме интересира дали стварно може да се заработи на некоја интернет страна, на пример тие што се за кликање реклами или сл. Ако има некој искуство во овој бизнис реално нека каже што-како е, дали стварно може да се извади некој денар на овој начин...фала однапред.
[
Кратко и јасно: нема заработка.

Kajgana Shop

На врв Bottom