- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Тие што немаат да си отворат.Гледам многу користат Fiver.. Но што е со оние кои што немаат пејпал?
Тие што немаат да си отворат.Гледам многу користат Fiver.. Но што е со оние кои што немаат пејпал?
Види во кешот на freelancer.com :http://parttime-typingjobs.yolasite.com/
Дали некој има искуство со оваа страна? Од тоа што го прочитав за мали пари кои се вложуваат на почеток може да се заработи и до 1000 долари од еден тип на работа. Ако знае некој нешто нека пише. Може да е лага не знам.
На пазар3.Луѓе како да добијам купувачи на Гиговите на Fiverr? Каде да рекламирам ?
да да ...На пазар3.
Трикот на фивер ми е тоа што сум од америка. Не ми стои македонско знаме.да да ...
Онтопик:
Ти каде рекламираш ?
Имаш некој трик? Заработуваш ли од друго место освен Fiverr?
И мене ми стои американско знаме сега. На гигот имам 2 прегледа. Ќе пробам малку на твитер да рекламирам..Трикот на фивер ми е тоа што сум од америка. Не ми стои македонско знаме.
Работам и со ибеј.
Нема врска знамето колку што има описот, промоцијата и фидбекот што го има еден гиг. Имам .мк акаунт кој ми носи повеќе нарачки од американскиот.Трикот на фивер ми е тоа што сум од америка. Не ми стои македонско знаме.
Работам и со ибеј.
Зависи каква услуга даваш.Нема врска знамето колку што има описот, промоцијата и фидбекот што го има еден гиг. Имам .мк акаунт кој ми носи повеќе нарачки од американскиот.
Знамето не игра голема улога.
Кратко и јасно: нема заработка.Ме интересира дали стварно може да се заработи на некоја интернет страна, на пример тие што се за кликање реклами или сл. Ако има некој искуство во овој бизнис реално нека каже што-како е, дали стварно може да се извади некој денар на овој начин...фала однапред.
[