Фан Клуб: Србија

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Едно ме интересира?за кого ќе навиваш?
Ај биди фин те молам, и не прашувај вакви прашања, знаеме одговори ги знаеме и резултатите и знаеме до кој заклучок ќе стигнеме. Секој Србин нема потреба да осеќа грижа на совест или било што ако навива за Србија. Батали расправии...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
За србија така?а претпоствувам живееш и македонија:unsure:.
Значи оние македонци што живеат надвор од земјава, треба да навиваат за земјата во која израснале контра Македонија ? :eek:
Нема ништо чудно и лошо ако србите во Македонија навиваат за Србија, аман.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Значи оние македонци што живеат надвор од земјава, треба да навиваат за земјата во која израснале контра Македонија ? :eek:
Не овде се работи дека повеќето не са ни срби,тоа е проблемот,а такви са повеќето за жал.Никој не им брани на нив проблемот е што нашите навиваат:place:.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не овде се работи дека повеќето не са ни срби,тоа е проблемот,а такви са повеќето за жал.
Е па pixa е а ти него му го постави прашањето, јас сум така да сите што пишуваме во фан клубов нема потреба да ни се поставува прашањето. А и уште не сум запознал Македонец што навива за Србија, иако нон стоп ги зборите ја не ги приметувам, искрено.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
Не овде се работи дека повеќето не са ни срби,тоа е проблемот,а такви са повеќето за жал.
Сеа правиме муабет за срби, не за таквите, туку стриктно за срби, тие другите не ме интересираат. Немам ништо против тие што навиваат за Ѕвезда, Партизан, Динамо или Хајдук, тоа никад не сум го спорел, во тој контекст фудбалот никад не познавал граници, е сеа ако навиваат и за репрезентација контра Македонија и тоа, ондак нек се отрујат, друго неам што да кажам на таа тематика али ко што гледаш, тоа не е тема на муабет тука.

Србите нормално е да ја бодрат Србија, истото и албанците го прават, и турците ( многу турци од Македонија имаше на градски кога играа со нашата репрезентација ), за ова апсурдно ќе биде да им се замерува.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Е па pixa е а ти него му го постави прашањето, јас сум така да сите што пишуваме во фан клубов нема потреба да ни се поставува прашањето. А и уште не сум запознал Македонец што навива за Србија, иако нон стоп ги зборите ја не ги приметувам, искрено.
Верувј дека има,е тоа ме нервира мене.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Верувј дека има,е тоа ме нервира мене.
Абе верувам сеа не ќе ме лажеш... Само ти викам не сум запознал ниту видел некој, обично за оние што се навивачи на ЦЗ или Партизан ги класифицирате дека навиваат за Србија, а нема врска... Ако има, јебига, преваспитавање треба, ама погоре праша дали живеел во Македонија членот а не дали е Македонец, е тоа пак мене ме нервира :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе верувам сеа не ќе ме лажеш... Само ти викам не сум запознал ниту видел некој, обично за оние што се навивачи на ЦЗ или Партизан ги класифицирате дека навиваат за Србија, а нема врска... Ако има, јебига, преваспитавање треба, ама погоре праша дали живеел во Македонија членот а не дали е Македонец, е тоа пак мене ме нервира :)
Извини моја грешка,сакав да прашам дали е македонец а навива за србија,само лошо го поставив прашањето:).

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нема ништо чудно и лошо ако србите во Македонија навиваат за Србија, аман.
Има разлика од тие што се родени во една држава, до тие што се преселиле во некоја друга држава.
90% од тие што ќе навиваат за Србија се родени во Македонија, и логично е да навиваат за Македонија (или па да се неутрални).

Ама некој роден во Македонија, цел живот живи во неа и да иде да навија за Србија против државата во која е роден...е такви нигде нема веруј ми.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
За србија така?а претпоствувам живееш и македонија:unsure:.
Да, и навивам за Србија и сум Србин и се осеќам така, имам и Српско презиме што завршува на иЌ, учев во основно на Српски мајчин јазик, на попис се пријавувам како Србин, на факултет во секој документ имам наведено дека сум Србин каде што треба да се наведе, фан сум на Џоковиќ, сега оправдано ли е што навивам за Србија?
Инаку да, во право си за Македонците што навиваат контра Македонија дека се идиоти, но тие не само со Србија, навиваат со секој што игра Македонија против Македонија, ако има такви, затоа што јас такви немам сретнато уште.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Има разлика од тие што се родени во една држава, до тие што се преселиле во некоја друга држава.
90% од тие што ќе навиваат за Србија се родени во Македонија, и логично е да навиваат за Македонија (или па да се неутрални).

Ама некој роден во Македонија, цел живот живи во неа и да иде да навија за Србија против државата во која е роден...е такви нигде нема веруј ми.
Братучед ми што е роден во Феникс, а е Србин по мајка и татко за кого да навива помеѓу САД и Србија?

Kajgana Shop

На врв Bottom