ScArFaCe_K4
Кретенски username, знам.
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 344
- Поени од реакции
- 16
Izleze Forza Horizon full, na arena. Bugarska rabota, pred premiera koj moze da objavi ako ne oni
Ја има веќе некое време ама за JTAG/RGH.Izleze Forza Horizon full, na arena. Bugarska rabota, pred premiera koj moze da objavi ako ne oni
твојот кабел е 1.5 метри,а другите се поскапи има од 3метри 5 метри итнУф колку е подобро со ХДМИ кабел! Само ме интересира која е разликата помеѓу поефтините и поскапите , бидејќи јас го земав наевтиниот што беше 250 денара ама ми врши работата , а имаше и поубави за 400-500... Што е разликата помеѓу нив?
треба да имаш ЈТАГ за да ја играш тааЈа спуштив Mark of the Ninja.. е сега торентот не ми ја дава како исо фајл него rar,и кога ќе ја екстратирам во фолдерот не ми се прави како iso фајл..некоја финта?
ПА искрено не се разбирам многу во ЈТАГ,,можеш да ми кажеш што е тоа?треба да имаш ЈТАГ за да ја играш таа
Штом не се разбираш значи неможе да ја играшПА искрено не се разбирам многу во ЈТАГ,,можеш да ми кажеш што е тоа?
Во ред фала,ми трбаше само помош за тоа како од rar да ја наоправам во ISO фајл....инаку имам ЈТАГШтом не се разбираш значи неможе да ја играш
http://www.thetechgame.com/Tutorials/id=886/xbox360-jtag-everything-you-need-to-know.html
Мислам дека се такви тие игри, не се во ISO.Во ред фала,ми трбаше само помош за тоа како од rar да ја наоправам во ISO фајл....инаку имам ЈТАГ
Ама да се режи играта мора да биде во ISO фајлМислам дека се такви тие игри, не се во ISO.
Види кој ти е алтернативниот мејл, прати си го пасот на него.Заебана работа сега...профилот на лајф ми беше со yahoo.com адреса,арно ама пасвородт го заборајв..и сега не можам да велзам во профилот ми бара пасворд WTF
гејм -тагот го сменив во mileKITIC10 и сега ми бара пасворд
како мислиш на кој алтернативен меил...Види кој ти е алтернативниот мејл, прати си го пасот на него.