Македонските „Фејсбук медиуми“ го убија Зоран Василевски – Фаци

• Креатор на темата Креатор на темата MrzaRules
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
M

MrzaRules

Гостин
Во тешка сообраќајна несреќа која се случила пред половина час на патот Велес-Штип најверојатно животот го загубил тв водителот Зоран Василевски-Фаци додека тешко повредена е Хелена Роза, обајви порталот Либертас.
Како што пренесуваат од порталот, автомобил од марката Рено Канго со жолта боја излетал од патот кај месноста Сарамзалино, штипско.
Во него очевидец ги препознал Зоки Фаци и Хелена Роза. Сега за сега нема потврдни информации околу трагичниот настан, но се претпоставува дека тв водителите итно се префрлени во гратската болница во Штип.

Извор

Еве ви здрав пример дека не треба да се лета ко мува без глава :)

Најверојатно?
А бе дали се нормални како известуваат. Ако не си сигурен за вакви вести, не ги постирај на интернет. Не ми се јасни нашиве портали. Се надевам не е вистина, ќе се воздржам од давање сочувство, затоа што не е потврдено и не би сакала предвреме да коментирам на вакви трагедии...

Најверојатно?
А бе дали се нормални како известуваат. Ако не си сигурен за вакви вести, не ги постирај на интернет. Не ми се јасни нашиве портали. Се надевам не е вистина, ќе се воздржам од давање сочувство, затоа што не е потврдено и не би сакала предвреме да коментирам на вакви трагедии...
Navistina ova e krajno neprofesionalno izvestuvanje , " najverojatno zaginal " ?!

Кој се клади дека на крај ќе испадне нема грам вистина во оваа вест? :)

Дај боже да е така, за смрт зборуваме. Само, со оглед на тоа кои медиуми први ја пуштија „непотврдената вест“, ми мириса на уште една тешка глупост за билдање публицитет. Пак ќе кажам, не дека сум фан на овие двајца, ама дај боже да не е така.

Сакам да е вистина, од морбидни сеирџиски причини. Сакам да ги видам сите тие што плукаа по него и му посакуваа се најлошо како изразуваат сочуство.

:свиркам:

Нешто слично би се случило и ако почине Боки13.

Сакам да е вистина, од морбидни сеирџиски причини. Сакам да ги видам сите тие што плукаа по него и му посакуваа се најлошо како изразуваат сочуство.

Ти ова сериозно? o_O

99% е фејк,

причина повеке да го мрзам.

1. Еден идиот помалку - ако е вистина.
2. Знам дека не е вистина, си ги крева акциите, да си крене популарност, пошто никој нормален во земјава не му го опира 2 посто.
3. Новинари во Македонија нормални не постојат - без разлика дали се од левичарскиот, десничарскиот или дудлачкиот клан.

Најверојатно?
Зоран сам се јавил како анонимус очевидец дека видел како загинал за да си крене публицитет.
mythbusters_plausible_spray.png

Procepkav na fb .
Eve sto ima na negoviot profil objaveno pred eden saat.

ZEMSKIOT ZIVOT E CUDEN,TI DAVA SE I TI ZEMA SE.SITE SE OBIDUVAME DA OSTAVIME TRAGA VO ZIVOTOT,ZATOA I JAS SE TRUDAM DA GO ZIVEAM KAKO ZNAM I UMEAM, ME SAKAA,SAKAV,ME OSTAVAA, OSTAVAV, ME POVREDUVAA,POVREDUVAV, IMASE DOZDLIVI DENOVI,IMASE I SONCE.ME PLASI TAA RECENICA> NISTO NE E VECNO,SE IMA POCETOK I KRAJ>,NO VERBATA VO SAMIOT SEBESI I VO BOGA MI DAVA HRABROST DA PRETRCAM DO CELTA KAKO ZNAM I UMEAM.NE ZA DRUGO,ZARADI VECNOSTA,DA OSTAVAM TRAGA VO UNIVERZUMOT ZA KOJ OCAJNO SONUVAM

isto bi mi doslo i da bilo vistina i da bilo nevistina. Ionaka ne mi e nit omilen nit omrazen lik.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom