Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти дефинитивно си психопат. Суштество пораснато пред телевизор или книга далеку од твоите врсници. Ти најверојатно си била отфрлена од твоите другарчиња, па си морала да се дружиш со некоја квазилитература или далинското по цел ден ти било во рака. Светлосни години си далеку од реалноста. Што има некој на плоштад да се збира и да нагласува дека има некоја поинаква сексуална ориентација и да ме убедува мене дека тоа е добро. Па тоа е нешто најпатетично што може да се случи. Јас да поминам на плоштад и да има таков собир, па ќе фрлам во гужвата една коцка бекатон, па што сака нека биде. Којзнае дали јас сакам да имам однос со жена, можеби сакам да дупам животно или предмети (недај боже ова), и сега да соберам на форум истомисленици ида парадираме на плоштад?
Што има лошо во религијата? Зошто ти смета црквата? Како христијанството му смета на човештвото? На кои лоши работи ги наведува луѓето?

Инквизиција, крстоносни војни, уназадување на напредокот, суеверие, контролирање на народот, нетолеранција кон други вери..... Среќа што црквата си станува што помаргинализирана, да имаше исто влијание како пред неколку века ќе си умреше од настинка или веројатно ќе беше запален на клада ако некој те обвини дека си вештер.

Пума, лижи шунди, твоја болест, не ми триј на гла со паради за брракој и деца.

И да, полека одев од школо дома, ја не сум болен за да бегам или да ме испудат.
Пази се заразно е...од гледање се префаќа.Ти прават парада ти гледаш вака :eek::eek::eek: и после ќе мораш и ти да го примаш. Има еден вирус се вика Prefatitis Homosexualis и нема лек за него.

Сите вие поддржувачи на гејовите,а и гејовите да Ве подучам нешто: КРВТА НЕ Е ВОДА!

Again...and again.....
Секогаш отпочеток морам да почнувам...
Најпрвин до тие поддржувачите, утре другиден ако добиете син којшто е хомосексуалец,а тоа значи = нема деца,освен да посвои како што вие овде го окарактеризиравте како добар потег. :ROFLMAO:
Зарем не би сакале внучето да има ваша крв,да личи на вас,не сакате директно од вашиот син да имате внуче кое што би личело на него како надворешно,така внатрешно?

Баба ми (мајка на татко ми) имаше 2 брака. Имаше едно дете со сопругот пред да се разведат. После се премажи за човек кој исто така имаше претходен брак и дете од тој брак. Баба ми го одгледа другото дете како нејзин син, со сета љубов што мајка може да пружи како на свое дете по крв.

Ако биле Адам без Ева и обратно како денес ќе сме стигнеле до 6-7 милјарди жители.
Со педери лезбеки и не се прави поколение.
Таквите +еретиците и паганите биле спалувани на клада.

Пази се заразно е...од гледање се префаќа.Ти прават парада ти гледаш вака :eek::eek::eek: и после ќе мораш и ти да го примаш. Има еден вирус се вика Prefatitis Homosexualis и нема лек за него.

Јас немам гаље, чекорам со Бог во срцето.

Баба ми (мајка на татко ми) имаше 2 брака. Имаше едно дете со сопругот пред да се разведат. После се премажи за човек кој исто така имаше претходен брак и дете од тој брак. Баба ми го одгледа другото дете како нејзин син, со сета љубов што мајка може да пружи како на свое дете по крв.

В ред, баба ти е човек на место и гарант верувалаво Бог.
И не била педероњ.Значи не била болна.
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 18:31 ---
Инквизиција, крстоносни војни, уназадување на напредокот, суеверие, контролирање на народот, нетолеранција кон други вери..... Среќа што црквата си станува што помаргинализирана, да имаше исто влијание како пред неколку века ќе си умреше од настинка или веројатно ќе беше запален на клада ако некој те обвини дека си вештер.
Црквата, не христијанството. Институцијата, не верата.
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 18:32 ---
Ти што си? Педеролог? Некаков самопрогласен експерт? Со кои муда си дозволуваш во мое име и име на другите како мене да ми кажуваш дали нешто ме натерало и што е тоа што ме натерало и зошто сум ваков или онаков? За некој кој демек наводно бере гајле за посериозни проблеми (како што изјави во еден пост), доста се задржа на дискусијава тресејќи зелени на кои и тинејџери нема да ги искористат како аргумент.

Немаш ни благ поим низ што се минува еден хомосексуалец во животот, и што го доведува до таа состојба. Прави се експерт на други теми, каде можеби нешто од нешто знаеш. Претпоставките задржи си ги за себе.

Не мора да е педероњолог, може и да чита други експерти што заклучиле или Исус што му порачал.

Ако биле Адам без Ева и обратно како денес ќе сме стигнеле до 6-7 милјарди жители.
Со педери лезбеки и не се прави поколение.
Таквите +еретиците и паганите биле спалувани на клада.
Ај сеа нека ти текне дека Ева е создадена од Адам и во исто време е и Адам и ќерка на Адам.Башка нивните деца со кој ли се пареле.:icon_lol:
Заебана работа е тоа библијата,доста работи казнува, ама како изговор кога нешто не ни одговара, може да земеме избрани делови.

Ти дефинитивно си психопат. Суштество пораснато пред телевизор или книга далеку од твоите врсници. Ти најверојатно си била отфрлена од твоите другарчиња, па си морала да се дружиш со некоја квазилитература или далинското по цел ден ти било во рака. Светлосни години си далеку од реалноста. Што има некој на плоштад да се збира и да нагласува дека има некоја поинаква сексуална ориентација и да ме убедува мене дека тоа е добро. Па тоа е нешто најпатетично што може да се случи. Јас да поминам на плоштад и да има таков собир, па ќе фрлам во гужвата една коцка бекатон, па што сака нека биде. Којзнае дали јас сакам да имам однос со жена, можеби сакам да дупам животно или предмети (недај боже ова), и сега да соберам на форум истомисленици ида парадираме на плоштад?
Што има лошо во религијата? Зошто ти смета црквата? Како христијанството му смета на човештвото? На кои лоши работи ги наведува луѓето?

Не, луѓето ко тебе се психопати. Дали растела со телевизорот дома, или дремела во библиотека со книги тебе ич да не ти е гајле. Сите што делат исто мислење со неа не значи дека низ ист принцип растеле и така ги добиле своите ставови. И извини, што има лошо ако е растена со книги? Ти да не си алергичен на нив (по твоиве коментари, не би се чудел)?

А што има некој бе да ми се шуња со мантии на плоштад и да ниша смрдливо кандило наоколу со толпа робитизирана маса позади него на убава ноќ надвор, да ми заглавува сообраќај!?? Или некој шутрак со најгадниот глас на светов на мегафон во некоја смрдлива џамија во 5 сабајле кога сакам да спијам, да ми се дере!?!?

ЕБАНО МИ ПРЕЧИ. ДА.

Сум се жалел до сега? НЕ.

Сум изразил незадоволство за истото само кога јадете гомна за нас. Да видите дека не сте нешто подобри, и дека ако не сакате бодење очи, не бодете ни вие на другите. А богами ќе бодам очи додека не го добијам тоа што го сакам.

Баба ти машка беше?

Топ 5 идиотски аргументи.

1. Хомо е болест
2. Хомо е неприродно
3. Шо ако син ти стане педер
4. Шо ако жена ти стане лезбејка
5. И Исус мрзел педери

As Jesus said about homosexuality: ____________________________________
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 18:45 ---
Зарем не би сакале внучето да има ваша крв,да личи на вас,не сакате директно од вашиот син да имате внуче кое што би личело на него како надворешно,така внатрешно?

Да одговорам јас на прашањето - да.

Барем еден генетски мој потомок ќе имам. Не е важно како (стандардниот хетеро начин - не, секако). Но дека може - може (HELL YEAH!)

Шкорпион

Сепак ќе излажи некоја женска и ќе изврши прељуба.:place:
А тоа е забрането да не врши прељуби и да не лаже..
Или не си религиозен?

Шкорпион

Или не си религиозен?

Не разбирам што сакаш да кажеш во постот.

Јас како хомосексуалец сум способен да имам генетски свое потомство, без да го добијам истото на стандраден начин како хетеросексуалците, нити пак со негативни последици по животите на други луѓе (дали било прељуба, лажење, и слични драми).

И не, не сум религиозен.

As Jesus said about homosexuality: ____________________________________
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 18:45 ---

Да одговорам јас на прашањето - да.

Барем еден генетски мој потомок ќе имам. Не е важно како (стандардниот хетеро начин - не, секако). Но дека може - може (HELL YEAH!)

Jesus никаде не рекол ниту мразел педероњ, ами ги лечел.

Ние не се жалиме, сакаме да ви посочиме дека има лек.
Шкорпион

Или не си религиозен?

Ма да е религиозен немаше да е од педероњ.

Три Аве Марии на гладно две свеќи на ручек и попрскаје се со света водичка и немаш гајле.:)

Не какај и не се шегобиј со светата ука спасителна.

Не разбирам што сакаш да кажеш во постот.

Јас како хомосексуалец сум способен да имам генетски свое потомство, без да го добијам истото на стандраден начин како хетеросексуалците, нити пак со негативни последици по животите на други луѓе (дали било прељуба, лажење, и слични драми).

И не, не сум религиозен.

Да де, ко че сакаш ќе разбериш.

Никој не рече дека не сте способни со долната глава (т.е. некој не некој да),ама повеќето сте неспособни со горната глава. :icon_mrgr:

Темата за хомосексуалност ја затворив. Ајде да видиме и оваа колку ќе трае.
Значи Хомосексуални бракови во Македонија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom