Divider
Seraphim
Па и не е баш исто, ама многу слично. Девијантно е.Башка тоа, Шител се плаши дека доколку се легализираат геј бракови, ќе се бара легализација на инцест бидејќи тоа да ти било ИСТО.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и не е баш исто, ама многу слично. Девијантно е.Башка тоа, Шител се плаши дека доколку се легализираат геј бракови, ќе се бара легализација на инцест бидејќи тоа да ти било ИСТО.
Зошто би било смешно...А за ова дека некој станал хомосексуалец затоа што партнерот го разочарал.....стварно е смешно верувај. Како може да се разочараш и од тоа да почне да те привлекуваат припадници од твојот пол? Кој не бил разочаран? Ако тоа беше точно, хомосексуалноста ќе се ширеше побрзо и од сезонскиот грип.
Па и не е баш исто, ама многу слично. Девијантно е.
Елени важат?И попон од која вероисповед треба да биде?Oчекувам клип out in the nature каде двајца моржови стојат пред распнат морж и даваат завети за вечен заеднички живот водени од пречесен морж.
+ помодарство. Доаѓа од Запад и ги заразува децата само на елитата кои од бес сакаат да пробаат се.![]()
Не мојт, тревата им е за јадење, не за дување.Растафаријанец, ради рогојте
............
Ти дома праша што е тоа секс?Кога ќе те праша утре посвоеното дете на 10 години "родителу што е тоа секс?" ти што ќе му кажиш соодветно за неговата возраст?
Убо си рече дека не си доволно паметен, мислеќи дека си попаметен и ете, мудроштиње си стркмил....
За првото лажеш.
За второто, да...во здраво семејство сите се хетеро. Во болно, па болест.
За третото, не ми одговори на прашањето од погоре. И да, ќе бидат ако се дозволи гејоњ да посвојуваат.
Плус Летко кажа, а јас ќе додадам дури и да падне Груевски (малку веројатно иако вие гејоњ и остала девијантна багра од СДСМ и сателитите го посакувате тоа) нема да има гејоњ бракој и посвојување дека никој не е луд болештиња да легализира во МК, дури и бил крелец комуњарски ко Бранко за три јавни и 4 тајни и 2 лажни педероњ и лезбачоњ .у МК.
Не знам јас тоа, јас знам дека секако е девијантно и болештиње
Зошто би било смешно...
Јас сум гледал на ТВ изјава на еден Претседател на некакво здружение на хомосексулаци во кое тој објаснуваше дека тој најнапред имал односи со спротивниот пол, а подоцна се преоријентирал.
Инаку сметам, дека должност на секој човек е да има потомци, бидејќи ние постоиме затоа што генерциите пред нас раѓале деца. И врз основ на кое право ние свесно смееме да го запреме животот, . Можно е да поединци, од здравствени причини не можат да имаат деца, но свесно да се откажеме од деца тоа не оправдувам.
-
Абе и јас не оправдувам полуписмени луѓе деца да имаат, па имаат. Остај ти јас или ти што оправдуваме или не.
Нема ние што да оправдуваме во тој случај. Можат да си производат дете, си имаат дете. Не аплицираат некој да им го даде. Нивно си е.
Гејојте можат да земат туѓо, не е нивно.
Има, како нема, после социјални случаеви, сираци, курци, палци, па немале пари да го хранат, па за лекар немале.... па кој К сте го направиле?!
Еееее, да ми се може, ама не смеам.
Не
Во брак каде брачните партнери се од ист пол не може да се роди дете, односно не може да изврши важна биолошка функција.
Интерес на сите е да се роди дете. Затоа тие што се родени со мана треба да ја сокријат својата мана и да се потрудат да имаат сексуален однос со спротивниот пол.
Најголем дел од хомосексуалците не се вистински хомосексуалци туку се „ преправаат “. Сум слушнал јавни изјави на ТВ, од такви, дека претходно имале контакти со спротивниот пол но подоцна престанале и се оријентирале на истиот пол.
Во овој случај се работи за „ болест “ - нервоза. Некое разочарувачко искуство ги натерало на преоријентација. И тоа лесно се лечи, затоа таквите треба да се лечат и да се убедат дека со друг партнер нема да имаат разочарувачко искуство.
На пример, можно некоја девојка, машкиот партнер, во некој претходен однос, да ја тепал, ја повредил или бил груб со неа и таа се одлучува на преориентација.
Или, можно некое момче да имало однос со жена која му се подсмевала, го понижувала, подценувала и слични работи и тоа е причината.
Во вакви случаи потребно е да поразговарат со пријател или психолог и се ќе се реши