Слепо Црево
Оџачар Грла
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 223
нема дружеМало копче од десната страна види дали има.
нема дружеМало копче од десната страна види дали има.
На другар асус лаптоп, дискот имаше само 15% хелтх според HDDsentinel DOS верзијата од ХиренсБутЦД со која прво го проверива и одма заклучива дека е за замена, му заменива со ист(ни помал ни поголем за што почека едно 10тина дена) без доплата, ама му важеше гаранцијатаАко на дискот се појават голем број лоши сектори туку така без некое физички или софтверски причина дали некако важи гаранцијата за тоа ? Има некој вакво искуство ?
Лошо напојување.Дечки, едно прашање.
У последно време сменив многу хард дискови и секогаш на почеток кога ги земам ги тестирам со ХД Сентинел и не ми покажува бад сектори... со тек на време ми се зголемуваа бројот на бад секторите на ХДД, а при работа на компјутеров, ми засецкува некогаш и кога ми засецкува ми брмчи хард дискот. Сменив и матична и ХДД, ама пак истото .
Што би можело да биде проблем?
И ја у тоа се сомневав...Лошо напојување.
Имаш срања за 900 ден. Некое до кај 2000 ден ќе бидеш раат. Обично според мене колку е потешко напојувањето толку е подобро и со 120мм кулер повеќе ги ценам.И ја у тоа се сомневав...
Колку пари се нови?
Намена?Toshiba: Intel Core i5 2350M 2.5 GHz - AMD Radeon HD 7670M (1 GB)
Lenovo: Intel Core i5-2450 - AMD Radeon HD 6370M - 1GB
Asus: Intel i5 3210M (2.5GHz/3M) - NVIDIA® GeForce® 610M (N13M-GE1) 2GB DDR3
може едно стручно мислење ?
канцелариска работа главно.. програмирање, графика, други програмчиња.. воедно и солидна графика сакам, за фифа, нба..Намена?
канцелариска работа главно.. програмирање, графика, други програмчиња.. воедно и солидна графика сакам, за фифа, нба..