ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Gledam od grupa dignale panika za nekoj a lista izborni predmeti..internet,mediumsko,vodno pravo itn..na kogo se odnesuvaat?

А колку е уплата за школарина на постдипломски, прва рата, знае некој?

Да тоа видов, али колку треба да се уплати ми беше прашањето?
600 евра е за оние студенти кои доаѓаат од друг Универзитет, а 500 евра е за студентите кои дипломирале на Јустинијан Први.

до петок ти е пријавување на 7ми семестар...тогаш се уплаќа...види на огласна пишува...

соопштениево ми е некако сумљиво ...прво пишува 2011 година , второ објавено е на 5.10 а пишува уписот почнува од 07.09.Оваа соопштение е старо само учебната година ја менуваат. Се јавил некој да праша што е работава , или сите ќе плаќаат до 12.10.2011?? 1. ЗАПИШУВАЊЕТО НА СЕДМИ СЕМЕСТАР Е ОД 07.09.2011 (ПЕТОК) ДО 12.10.2011 (ПЕТОК)

соопштениево ми е некако сумљиво ...прво пишува 2011 година , второ објавено е на 5.10 а пишува уписот почнува од 07.09.Оваа соопштение е старо само учебната година ја менуваат. Се јавил некој да праша што е работава , или сите ќе плаќаат до 12.10.2011?? 1. ЗАПИШУВАЊЕТО НА СЕДМИ СЕМЕСТАР Е ОД 07.09.2011 (ПЕТОК) ДО 12.10.2011 (ПЕТОК)
во право си.... ајде некој ако знае нека пише што е работава со дативе....

KOLEGI AJ KAZETE 5 SEMESTAR OD SO POVEKE DA SE UCE STRIKNO OD KNIGA ILI I SE PAGAT PRASANJA???POZDRAV

Zdravo na site , sreken pocetok na tie sto se zapisaja na master.
Dali nekoj moze da mi kaze kako ide uplacanjeto na ispitite za master ? I kolku cini eden ispit ?
pozdrav

Zdravo na site , sreken pocetok na tie sto se zapisaja na master.
Dali nekoj moze da mi kaze kako ide uplacanjeto na ispitite za master ? I kolku cini eden ispit ?
pozdrav

tri pati polagas eden ispit i ako ne go polozis go prezapisuvas. za prvitee tri pati ne se plaka nisto
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 20:03 ---
tri pati polagas eden ispit i ako ne go polozis go prezapisuvas. za prvitee tri pati ne se plaka nisto

koja nasoka si ti?

фалаа ти на одговор :)
јас сум граѓанско материјално и процесно право.
Која насока си ти ?

Само мастериве активни се,кај се другите,да не учат?
Да прашам,право на друштва кај Климовски дали може само од законот да учам или и книгиштено,малце ми е губење време сигурно се истите работи..
Го прочешлав форумот,нигде за него нема,па смилувајте се :)

Само мастериве активни се,кај се другите,да не учат?
Да прашам,право на друштва кај Климовски дали може само од законот да учам или и книгиштено,малце ми е губење време сигурно се истите работи..
Го прочешлав форумот,нигде за него нема,па смилувајте се :)
Цел закон е во книгата а цела книга не е во законот. :)
Ке положиш ако учиш само од закон ама ке се падне некое прашање и од книга така да ако сакаш 30+ ке мораш книгата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom