Жени со силиконски гради

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување
Хех интересна тема !
Абе секое машко сака партнерката да има убави гради, ама па не треба да се претерува. Во денешницава луѓево немаа паре леб да јада, а камо ли да мисла на силикони. Чак што, женските ги плаши тоа што кога ќе остарат можат да станат вистински монструми.
Според мене силиконите се добри, али пак "чисто месо" е боље :D :D

sega ne bi stavila bidejki nemam potreba, no posle 30tata godina bi stavila od prizcina sto ne e veke toa toa megutoa nekoja normalna golemina a ne ajde sega ke stavam baloni kako sto pravat mnogu

Жени со силиконски гради=Жени со халогенки и спојлери даааааа:vozbud: кој нејке таква кола

жена со силиконски гради=мажи со јапонси стандарди за величина на пенис.:pipi:

breast.gif

:pipi:

WoW...:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:...Што се овие..Кога ќе оди да си купи градник ќе и речат,извинете не продаваме падобрани..

ствање на силикони сепак тоа е личен вкус , мене не ми се допаѓа во ниеден случај повеќе сакам да сум природна и не би ставила силикони пошто очигледно не ми треба
а и веќе одамна се изгуби модата за силиконски гради а и знаме колку недостатоци имаат и какви не проблеми може да предизвикаат на дојките
не ги осудувам девојките што ставаат силикони сепак не еден начин сакаат да се направт доволно сексипилни а тоа природата не им го дала така да лично воопшто не ми смета тие што преферираат силикони

Еве една слика од мене...Поголеми од овие здравје..

ааах...знам како се вика болницата кај што прават вакви..се вика Photoshop....
да да да фотошоп или корел у која и да идеш исто ке ти ги напраат а може и поголеми зависи од вкусот

Никој не е толку вреден за да се наполниш со пластика само за да му биде ќефот на него, кој те сака ќе те сака онаква каква што си.

природно си е природно...ама ај да кажеме дека у некој случај добро би било да ги имаш ако природата уопште не те надарила, ама па како се претерува:nesvest:тоа за чудо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom