Валандово

• Креатор на темата Креатор на темата pumaval
  • Време на започнување Време на започнување
Мука ти ли си? :pos::pos::pos:

Имиш идано наваки или слабо? :D

Де бе кажи име и презиме (ако не сакиш јавно, пиши порака), може роднина ќе испадниме. :D Не за друго, да знам да не та пцуам ка ќе са зајадиме у ПЛ темата. :icon_lol:

Имам имам како немам :D

Инаку, не сум бил во Валандово. Веројатно е kewl градче. Имам и добра колегиница од таму, ми го фали Valандово, таман место.

Ama teшко дека во догледна иднина би наминал. :X3:

Инаку, не сум бил во Валандово. Веројатно е kewl градче. Имам и добра колегиница од таму, ми го фали Valандово, таман место.

Ama teшко дека во догледна иднина би наминал. :X3:
Ако идиш носи дрес од Ливерпул. Лесно ќе та познајме, веруви. :pos:

Ај да са пофалиме малце. :D

Вадан втора лига футсал - Валандово 6:4 КМФ Скопје. Ного јаки наште. :P

Валандово се вике екипата?

Здраво дечки ако може некои препораки за пицерија, ресторан, кафе бар... треба да идам натаму деновиве па од голема помош би ми било некоја препорака за добро местенце.

фала унапред.

Здраво дечки ако може некои препораки за пицерија, ресторан, кафе бар... треба да идам натаму деновиве па од голема помош би ми било некоја препорака за добро местенце.

фала унапред.
Па нема баш некој избор. Пицерија - Делта... ресторан - Кларинго, или ќебапчилницата која донекаде е и ресторан Епи (популарно “Чуљ“)...има и горе на базенот ресторан, ама не знам дали работи сега, мада можно е... кафе бар - Легионер или 6-ка, новио на Петко Стари не знам колку е разработен уште. Делта исто има двојна улога и како кафе бар (обично за малку постари (25+) и парови)... Тоа е тоа. Има и две дискотеки од кои едната е практично фолкотека ако си по тоа (Левел), а другата не е секогаш сигурно дека работи во петок, во сабота работи секогаш (ТнТ). Тоа е тоа, отприлика.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 20:08 ---
Што пицици во Валандово?:P
o_O

Утре 13:30 дербито на Валандово. ФК Победа Валандово - ФК Валандово. :D Кој ќе го освое Валандово?? Плавите или децата шо оше немат дресаве? :D Шо боја носите вие The Edge^?

:icon_lol:

A вадан уф 19:00 КМФ Валандово - КМФ Алгомак Св. Николе. Гробар Мкд ќе дое, ќе виде и ќе изгубе. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom