Плукнат Де Ниро си како vo Analyze That, и тој така размислуваше. Жената само за приплод нека биди, додека швалерка за секс велиш? После зошто фаќале швалери се чудиме...Швалерка е топ работа ,нејкам жена ми да ми го дудла па после да ги бацува децата за добра ноќ бљаак ,
затоа ке си имаш на страна швалерка ке ги правиш со нејзе сите прљави работи во сексот
После не му е јасно зошто жена му ја снемува на два часа од работа. Многу чудни мажи живеат на балканов, посебно во Македонија.После зошто фаќале швалери се чудиме...
Абе ако не твојот на комшијата, па после ќе ги бацува дечињатаШвалерка е топ работа ,нејкам жена ми да ми го дудла па после да ги бацува децата за добра ноќ бљаак ,
затоа ке си имаш на страна швалерка ке ги правиш со нејзе сите прљави работи во сексот
Абе ако не твојот на комшијата, па после ќе ги бацува дечињата![]()
Апсолутно се согласувам со констатацијата, жената се најдува збунета од причина што не знае која и е улогата во бракот и на основ на тоа се оддава на пороци како швалерај.После не му е јасно зошто жена му ја снемува на два часа од работа. Многу чудни мажи живеат на балканов, посебно во Македонија.
Не е така лесно да и објасниш на жената кај и е местото. Но, еве човек што знае како и јасно го објаснува методот:Апсолутно се согласувам со констатацијата, жената се најдува збунета од причина што не знае која и е улогата во бракот и на основ на тоа се оддава на пороци како швалерај.
Затоа треба да се имплементира закон за полигамија во Македонија и трибини за освестување. Така во едно семејство со еден маж и неколку жени, тогаш секоја жена би си ја знаела улогата како да го удоволи столбот на куќата.
Може зошто да не. Само се плашам со законот многу да не се потрошите и Албанките ќе поскапат.Апсолутно се согласувам со констатацијата, жената се најдува збунета од причина што не знае која и е улогата во бракот и на основ на тоа се оддава на пороци како швалерај.
Затоа треба да се имплементира закон за полигамија во Македонија и трибини за освестување. Така во едно семејство со еден маж и неколку жени, тогаш секоја жена би си ја знаела улогата како да го удоволи столбот на куќата.
Можи ќе субвенционира нешто државата за мир во куќи.Може зошто да не. Само се плашам со законот многу да не се потрошите и Албанките ќе поскапат.
Мора да дели субвенции. По една неможат нашиве да донесат дома, не пак по повеќе. Десет Албанки низ куќа*2000евра = 20 000 евра у минус. Па и плус нигде не работат, многу тежок закон ќе им испадне, мора да има помош. Секоја трета гратис.Можи ќе субвенционира нешто државата за мир во куќи.
Кога ја лаеф за полигамија...односно еден маж и куп женки, лаефте ко пци крајпатни дека не сум в право.треба да се имплементира закон за полигамија во Македонија
Нема цена ќеифот од мир у куќаМоже зошто да не. Само се плашам со законот многу да не се потрошите и Албанките ќе поскапат.
А зошто воопшто мора да има контрола на долното мозоче освен ако не практикуваш тантра јога па психата ти виси врз бездна?Швалерка ја гледам како потклекнување и неможност за самоконтрола на долното мозоче. Не би се осмелил па ни сакал да ја имам. Да бидам искрен не би можел потоа да ја гледам жената ако направам такво нешто, би ме јадела совеста максимално.
Само шо јас не гледам среќа и задоволство ете со некоја која не ја сакам или љубам да речимеА зошто воопшто мора да има контрола на долното мозоче освен ако не практикуваш тантра јога па психата ти виси врз бездна?
Тоа со совеста е вештачка креација за постојано да се чувствуваш виновен за нешто што природно доаѓа и е совршено нормална работа каде 2 битија чувствуваат среќа и задоволство - исполнетост.
Како може да се забранува или да предизвикува непријатно чувство на вина таква совршена и позитивна работа како што е сексот (да не речам ебењето) често се прашувам, што секако може драстично да ја намали монотонијата и секојдневието - навиката во врската или бракот кои сигурен сум т.е. знам дека можат да имаат негативни последици врз меѓусебната комуникација, која комуникација пак ако станува збор за брак ќе се одрази и врз децата - иднината.
П.С. Само без непотребни прашања од типот "што ако девојка ти или жена ти..." затоа што јас не ја измислив потребата за ебење на страна т.н. швалерај, нити пак сум над опшествениот камшик што диктира одредено социјално однесување во дадена ситуација активиран уште од раѓање![]()