Fantasy Premier League 2012/13

Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Шахин сакам ИН, само кој да лета. Јаја Туре, Нолан, Гастон Рамирез, Пиенар или Стерлинг? Заебан избор... :confused:

Никој не може да донесе повеќе бонус поени од Јаја Туре на утакмица, башка и у дримтим е. Нолан стално ме вади, се надевам и вечер ќе ме извади од најбедното коло досеа. Од Рамирез многу очекувам, поготово ко што се разигруваат Саутемптон. Пиенар просек има една асистенција по натпревар. Стерлинг премногу малку вреди и неам доволно пари у банка за со Шахин да го заменам.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.817
Шахин сакам ИН, само кој да лета. Јаја Туре, Нолан, Гастон Рамирез, Пиенар или Стерлинг? Заебан избор... :confused:

Никој не може да донесе повеќе бонус поени од Јаја Туре на утакмица, башка и у дримтим е. Нолан стално ме вади, се надевам и вечер ќе ме извади од најбедното коло досеа. Од Рамирез многу очекувам, поготово ко што се разигруваат Саутемптон. Пиенар просек има една асистенција по натпревар. Стерлинг премногу малку вреди и неам доволно пари у банка за со Шахин да го заменам.
Стерлинг замени го...2ца од Ливерпул во средина, незнам, не би идел на таа варијанта...продади уште некој за пари
Гледам многу на одбрана си удрил, дури 4ца што вредат над 7м :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Стерлинг замени го...2ца од Ливерпул во средина, незнам, не би идел на таа варијанта...продади уште некој за пари
Гледам многу на одбрана си удрил, дури 4ца што вредат над 7м :D
Не може Стерлинг пошто само 4.6 вреди, нема да иам буџет за Шахин. Најверојатно ќе лета Пиенар, гледам и онака што помалце играчи да иам од исти тимови. Стерлинг не го давам пошто многу ќе му се крене цената сезонава, доста ќе игра и очекувам многу повеќе поенчиња од него, прва замена да ми биде често. У план ми е и Суарез да го земам таму следното коло за против Рединг :свиркам:

Исто дилема ми е за замена за Коатес (иронично као ме заеба Агер шо се врати порано :D ). Мислам од ВБА некој, само нз дали Олсон или Мекаули, првиов знам дека е бољи, али вториов некако многу поени има донесено.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.817
Не може Стерлинг пошто само 4.6 вреди, нема да иам буџет за Шахин. Најверојатно ќе лета Пиенар, гледам и онака што помалце играчи да иам од исти тимови. Стерлинг не го давам пошто многу ќе му се крене цената сезонава, доста ќе игра и очекувам многу повеќе поенчиња од него, прва замена да ми биде често. У план ми е и Суарез да го земам таму следното коло за против Рединг :свиркам:

Исто дилема ми е за замена за Коатес (иронично као ме заеба Агер шо се врати порано :D ). Мислам од ВБА некој, само нз дали Олсон или Мекаули, првиов знам дека е бољи, али вториов некако многу поени има донесено.
Џенкинсон ? Галас ? Сантон ?
Јас би идел на некој од нив...повеќе доверба имам во Арсенал, Тотенхем, Њукасл, поквалитетни тимови се

Пиенар да лета ? Не, можеби подобро Нолан, кога веќе не ти се продава Стерлинг
Многу потежок распоред имаат Вест Хем од Евертон, и може повеќе да се очекува од Пиенар него ли од Нолан

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Џенкинсон ? Галас ? Сантон ?
Јас би идел на некој од нив...повеќе доверба имам во Арсенал, Тотенхем, Њукасл, поквалитетни тимови се

Пиенар да лета ? Не, можеби подобро Нолан, кога веќе не ти се продава Стерлинг
Многу потежок распоред имаат Вест Хем од Евертон, и може повеќе да се очекува од Пиенар него ли од Нолан
Ќе размислам за срединава уште малце, има време до следната недела. Инаку гледам играчите што ги бирам да се редовни првотимци, чисто да си знам дека стално бодови ќе ми носат без разлика што ќе напраат, може да се каже дека тоа ми е филозофијата у играва. Овие тројцава некако не ми се најстабилни за прв тим стално, може само Галаш али неам верба у Тотенхем, мнг често примаат голови. Сеа коа се врати Агеро, ќе го мењам Тевез за Суарез на пример, пошто Тевез стално од клупа стартува, а Суарез стално игра по 90 минути.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.817
...те пишмани сеа Нолан со асистенцијава а ? Нема што да размислуваш :D

Иначе и јас гледам да земам редовни првотимци
А во Сити, нема веќе такви напаѓачи :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.446
Поени од реакции
58.817
Нолан чедо златно <3

Агеро?
Беше стандарден минатата сезона бидејќи Тевез не играше...тогаш беше добар за во тим
Но сега кога во тимот ги имаат Тевез, Агуеро, Џеко, Балотели...ќе комбинира Манчини
Можеби ќе има поголема минутажа од другиве, но не верувам дека ќе биде стартер на секоја (ниту пак 90 минути да игра), како што го спомена погоре Суарез :)

Инаку Ваз те, чедо златно <3 :D
Си верував во него, уште од прво коло си го имав во тим...Како што е само 5.5м, добри поенчиња ми донесе :)

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Суарез за Тевез или Џенкинсон за повредениот Тејлор С? Help.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
На Суарез му лежи Стоук, а после тоа ни гостуваат Рединг. Just saying...
Ете ти сеа, во думање ме стаи. Кај и така мислев дека Тевез нема да стартува за Сити утре, ради тоа што Манчини не го игра во последниве неколку натпревари многу.
Ај што сака нека биде двајцата ќе ги ставам, нека одат 4 поени по ѓаволите.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ете ти сеа, во думање ме стаи. Кај и така мислев дека Тевез нема да стартува за Сити утре, ради тоа што Манчини не го игра во последниве неколку натпревари многу.
Ај што сака нека биде двајцата ќе ги ставам, нека одат 4 поени по ѓаволите.
Брат да ти кажам право, ја бев у слична ситуација. Коатес и Пиенар ги сменив за Мекаули и Шахин. Суарез ќе го ставам место Тевез следното коло, пошто мислам дека ова коло ќе стартува Тевез и ќе им прцне на КПР голче :)

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Брат да ти кажам право, ја бев у слична ситуација. Коатес и Пиенар ги сменив за Мекаули и Шахин. Суарез ќе го ставам место Тевез следното коло, пошто мислам дека ова коло ќе стартува Тевез и ќе им прцне на КПР голче :)
А кој малер сум, кој и да го стаам тапа поени ќе има сигурен сум. Ај се крстам у Суарез колово па и капитен ќе го стаам. Ако утнам, утнам.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
А кој малер сум, кој и да го стаам тапа поени ќе има сигурен сум. Ај се крстам у Суарез колово па и капитен ќе го стаам. Ако утнам, утнам.
Немој бе, ако си малер не го ставај Суарез. Дај остај да ги тепаме Стоук, после ставај кој сакаш. Да не се повреди ради тебе ебаго :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom