МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Е ај забрани им на кабелските да не даваат ХРТ да видиш што ќе се случи.
Што има добро на ХРТ? Порано имаше спорт и некои серии сега тиња. Само вести и квизови. Не ме интересираат хрватски вести ни да погаѓам како се викал коњот на Бан Јелачиќ. ХРТ е тапа не ја гледам. До МК канали признавам само МРТ 24вести Телма и делумно Алфа. Од странски само Нат Гео Универзал Спорт Клуб Дискавери и може некој музички или СНН ББС. Друго речиси и да не вреди да се има во меморија на ТВ.
Од Македонски број 1 е МРТ
од странски ми е Нат гео

Е ај забрани им на кабелските да не даваат ХРТ да видиш што ќе се случи.

На трите најголеми оператори низ Македонија (MaxTV, Boom и Blizoo) ја нема ХРТ. Што се случи?

Јеееее конечно:

Уредникот на информативната програма на МТВ, Горан Петрески, се извини за веста на јавниот сервис од саботата- „дека во Солун починал грчки државјанин со македонско потекло, по нападот од членовите на ултра- националистичката „Златна Зора“

Ај утре пак за нешто ќе се извини.....
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 19:36 ---
На трите најголеми оператори низ Македонија (MaxTV, Boom и Blizoo) ја нема ХРТ. Што се случи?
Си бегаат луѓето од таму. Прават анкети зашто им бегаат.... Што да направат подобро.

Моментално број 1 телевизија во Македонија. Само они се во чекор со модата и немаат глупави турски серии. (y)
Очекувам да почнат да емитуваат уште 5-6 квалитетни серии. How i met your mother, Two and a half men, NCIS, Breaking Bad, House (y) И на повеќето хејтери да им ги затнат устите оти никогаш не се погодува за инат на црното викаат дека е бело.
untitled.JPG

Си бегаат луѓето од таму. Прават анкети зашто им бегаат.... Што да направат подобро.
Да да, затоа во телекабел која е единствена кабловска во скопје која ја има хрт цвета работата, не можам да постигнат од толку барање на договори :гик:

kolkav del? a najgolem del koj go zima? edo televizija? ili mtv, alo nafta ne pieme moze cel personal na mtv da go zakacite na kajgana forum jasno im e na site koja mizerija od tv e vo sekakov pogled, vo petokot pustivte ne proverana informacija za ubistvo vo grcija i vo vesti se povikuvase na vojna od strana na sogovornikot ? toa li e javen servis> vestite se linkovi od partiskiot kurir, na znakceto (rebrendirano ) vi fali uste lavceto da go stavite, PARTISKA TELEVIZIJA E MRT I TOA SO PARITE NA DANOCNITE OBVRZNICI VO RM TOA E FAKT, AJDE PRIJATNO SEGA
Ај кажими бои на нашето државно знаме се?
Па потоа алудирај дека фалело лавче
Инаку да се согласувам дека МРТ шири вести кои се пристрасни кон власта,само кажими во времети на СДСМ дали беа објективни или исто ширеа владина пропаганда

Да да, затоа во телекабел која е единствена кабловска во скопје која ја има хрт цвета работата, не можам да постигнат од толку барање на договори :гик:
Таму нема договор не ти се свиѓа - не плаќаш пенали како кај другите. :rolleyes:

Таму нема договор не ти се свиѓа - не плаќаш пенали како кај другите. :rolleyes:
Читај хрватски форуми и ќе видиш колку се задоволни хрватите од ХРТ 1, а и 2, реално ХРТ2 им беше многу моќна телевизија, ама сеа е многу падната, живее на стара слава, а нема нешто посебно на неа.
Порано дневно им се јавував во кабловска по 100пати да ја вклучат ХРТ 2 кога имаше некој спортски настан, а сеа нема никаква потреба, бидејќи ништо поразлично не пренесуваат од МРТ, дури и помалце преноси имаат.

АЈ НЕКОЈ АКО НЕ ГО МРЗИ СЕРИИТЕ ШО ИДАТ(СО ТЕРМИНИ) ДА МИ ГИ ПИШЕ?Фала.

Да беа фраери луѓето од ФФМ, дербито на колото ќе го ставеа во 20:45 да се игра како што е тоа практика низ повеќето фудбалски лиги, па можеби ќе гледавме фудбал.

Во однос на тоа дека ХРТ е јака тоа можеби беше така до пред две години. Но од кога си отиде креаторот на програмската шема легендарниот Горан Милиќ ХРТ бележи константен пад на гледаноста и на квалитетот на програмата.

Сите имаме свои желби но МТВ нема да ги оствари на сите.

Заебите „објективни вести“ нема такво нешто во МК и никогаш не го имало. Јас ја поштувам МРТ само поради најквалитетна програма.
Најквалитетни серии
Најквалитетен спорт
Најквалитетна сопствена продукција
Но сепак не вреди за парите и инвестициите.

Да беа фраери луѓето од ФФМ, дербито на колото ќе го ставеа во 20:45 да се игра како што е тоа практика низ повеќето фудбалски лиги, па можеби ќе гледавме фудбал.

Во однос на тоа дека ХРТ е јака тоа можеби беше така до пред две години. Но од кога си отиде креаторот на програмската шема легендарниот Горан Милиќ ХРТ бележи константен пад на гледаноста и на квалитетот на програмата.

Сите имаме свои желби но МТВ нема да ги оствари на сите.
Немаат осветлување секаде неможе во 20.45 за жал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom