Помош: Барам еден филм!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Барам еден македонски филм.
Вака беше:
Започна со манастирот Св. Јован Бигорски, дојде учител од Скопје во едно Торбешко село некаде во Маврово-Ростуша или Реканскиот крај ( мислам село Јанче беше тоа). Беше учител таму, но се заљуби во една македонска муслиманка. И таа го сакаше, но имаше верски бариери. Попот од манастирот го советуваше да не прават ништо или да си замине. После, таа изврши самоубиство...
Не знам како заврши, го гледавме на часот по Психологија.

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Вака беше:
Започна со манастирот Св. Јован Бигорски, дојде учител од Скопје во едно Торбешко село некаде во Маврово-Ростуша или Реканскиот крај ( мислам село Јанче беше тоа). Беше учител таму, но се заљуби во една македонска муслиманка. И таа го сакаше, но имаше верски бариери. Попот од манастирот го советуваше да не прават ништо или да си замине. После, таа изврши самоубиство...
Македонска сага од 93та

Ако случајно најдеш торент прати у ПП;)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
дечки може некој да ми го најде Ted или Ted is real ... многу добра комедија според трејлерот мислам дека е... ама никако не можам да го најдам ни на замунда го нема...

благодарам (y)

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
Ми текна на еден филм пред некој ден,сум го глеал може пред 5 6 години.со моторџии е во судница коа влегоа со моторите мислам едниот дека беше џандар со нив.толку ми текнува :unsure:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
дечки може некој да ми го најде Ted или Ted is real ... многу добра комедија според трејлерот мислам дека е... ама никако не можам да го најдам ни на замунда го нема...

благодарам (y)
mislam oti go ima milversite.net ili filmovizija.com

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949

„Од зад грб“ (тв филм), на сликава од ФБ фан страната на Ненад Стојановски вика дека е 1984 год.
Ако добро се сеќаам као дете го имам гледано неколку пати, зборува за решавањето на балистите по планиниве наши, може и за Џемо да е приказната (не се сеќаам толку). Тито и Лазо во позадина....не очекувам МТВ да репризира баш поради денешниве кретенски анти-идеологии....некој да не има некаква идеја?

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Главниот лик е некаков платеник и идат да разнесат некоја фабрика или складиште али водачот го предава и го остава да умре.После типот иде во пеколот добива моќи некакви и знам после цел филм се тепаше со сите.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
H

Hip.Hop_MKD

Гостин

„Од зад грб“ (тв филм), на сликава од ФБ фан страната на Ненад Стојановски вика дека е 1984 год.
Ако добро се сеќаам као дете го имам гледано неколку пати, зборува за решавањето на балистите по планиниве наши, може и за Џемо да е приказната (не се сеќаам толку). Тито и Лазо во позадина....не очекувам МТВ да репризира баш поради денешниве кретенски анти-идеологии....некој да не има некаква идеја?
Ако најдеш пишуј..

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.099

благодарам (y)
http://movie25.com/ Пробај на оваа страна има online гледање :)
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 01:55 ---
Очајно барам еден филм :S Значи филмов е постар американски е многу пати се вртел на МТВ али не ми текнува името само знам дека имаше 2-3ца другари беа едниот позитивец едниот негативец беше . Позитивното момче сакаше премногу една девојка а другар му овој негативецот легна со нејзе иако знаеше дека другар му премногу ја сака потоа таа беше трудна ( средношколци беа ) и несакаше да слушне за нејзиното дете , позитивецот продаде се од куќата за да ја однесе на абортирање но после некое време оваа повторно му се врати на лошото момче другарите се испокараа и тепачка знам имаа тоа е тоа што знам за филмот фала ви :)
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 01:58 ---
Вака беше:
Истото и за мене важи :D ако најдеш било како да го гледам прати ми по ПП :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ајде кој ќе ми помогне на секое мислење има лајк од мене :P
Филмов го даваа вчера на Телма или завчера, едни другари нешто се и едниот психички побудалува и почнува да убива луѓе, прво девојката ќе си ја убиеше коа му кажа дека е трудна, после носеа марихуана негде и он све живо испоуби :D На крај побара од другар му да го убие за да не се мачел, овој го уби, избега кај девојка му ја гушна и филмот заврши :D

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
http://movie25.com/ Пробај на оваа страна има online гледање :)
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 01:55 ---
Очајно барам еден филм :S Значи филмов е постар американски е многу пати се вртел на МТВ али не ми текнува името само знам дека имаше 2-3ца другари беа едниот позитивец едниот негативец беше . Позитивното момче сакаше премногу една девојка а другар му овој негативецот легна со нејзе иако знаеше дека другар му премногу ја сака потоа таа беше трудна ( средношколци беа ) и несакаше да слушне за нејзиното дете , позитивецот продаде се од куќата за да ја однесе на абортирање но после некое време оваа повторно му се врати на лошото момче другарите се испокараа и тепачка знам имаа тоа е тоа што знам за филмот фала ви :)
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 01:58 ---

Истото и за мене важи :D ако најдеш било како да го гледам прати ми по ПП :)

Повели :) http://www.imdb.com/title/tt0084234/

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Ајде кој ќе ми помогне на секое мислење има лајк од мене :P
Филмов го даваа вчера на Телма или завчера, едни другари нешто се и едниот психички побудалува и почнува да убива луѓе, прво девојката ќе си ја убиеше коа му кажа дека е трудна, после носеа марихуана негде и он све живо испоуби :D На крај побара од другар му да го убие за да не се мачел, овој го уби, избега кај девојка му ја гушна и филмот заврши :D
http://www.imdb.com/title/tt0433387/

Kajgana Shop

На врв Bottom