е баш сакам во видео да го гледам тој дел како све изгледаше, вака сликиве и не ми се некое мерило, пошто не се забележува ни кој е ни што е, ниту кој се тепа со полиција ниту кој бега, секој може секако да си филувуа тука, инаку да не бидам погрешно разбран, сум навивал за Вардар повеке од 30 години и се уште го сакам ама ова срање што направија денес овие кој наводно му помагаат на клубот не личи на ништо освен на обично филмување, и жал ми е за клубот ама сакам да казнат едно 5 утакмици без т.н навивачи.
Така беше де, наш член (што они бтв многу добро го знаат) зџопал маркер од редарите и им се пикнал на трибина.
Им го собра знамето и бегаше. Никој не негира, педерски потег.
Моментот е што никој од нив не се ни обиде да го спаси знамето освен десетина души од прва екипа.
Или и тогаш се тепаа со 1500 души?

Кога видовме што се случува влетавме во терен, желките излегоа од под нивна трибина, и брзо ја средија ситуацијата.
Не влегоа сите во терен, дали 300 души имаше, пола беа во ходникот, полувреме беше...
Ама битно напаѓај ги Комити, а они нас ни имаат на уште попедерски начин знаме земено. Овде бар некој има да го брани знамето, они без ништо ни земаа две знамиња.
Во Битола секогаш редарите се членови на Чкембари, а исто и кај нас во поново време. Во Битола на врата пробаа шалот да ми го земат редарите пошто влегував последен. Никому ништо, се потргав малце, успеав да влезам и никому ништо.
Тука полицијата те чува, кај нив провоцира.
Тоа што ЕБР направија грешка е што не се навикнати некој да им се спротистави
Чекам да видам што ќе кажат Чкембари кога ќе дојдат, дали ќе признаат дека се ситеа откако специјалците добија засилување и маваа по се што им дојде. Никогаш немаат употребено кучиња, во Тетово ги галат кога ги бркаат по мечеви
Друга работа, за вас секогаш Комити се пички.
Ете денес сме напаѓале само затоа што сме биле повеќе. Автоматски сме биле пички.
Ако не нападнеме ондак пак сме пички, како сме биле повеќе а не сме имале муда да нападнеме.
Друга работа што во ниту еден напад денес не бевме побројни од Чкембари

Да имаше тепачка со нив кога излегоа и да не се скриеа позади специјалците ќе речев срамота сме ги нападнале 1500 против 500
Еве како ќе одат муабетите сега:
-Цел ден ви шетавме во град а едвај неколку пати не нападнавте, леле колку јака екипа бевме ќе ве здробевме. Комити пички.
Вистината: Дошле од железничка кога ние бевме на стадион, од железничка до стадион ги носеа со специјалци. Ви седевме во град јас можам да кажам кога бев во Кичево на пример. Цел ден група од 40 души бевме таму со реквизити Комити. Е тоа е ви шетавме слободно, а не ако си одел со цела армија со тебе.
Meanwhile два пати на поминување низ Битола ни се каменувани возот и автобусот, сторителите избегаа со брзина на светлина.
-Не нападнавте пошто бевте повеќе. Комити пички
Врти сучи пак сме пички, ако не ги нападневме зошто не ги нападнавме а бевме повеќе, а пошто ги нападнавме, пак сме пички пошто сме напаѓале само кога сме повеќе
КОМПЛЕКС ИМАТЕ ОД НАС КОМИТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ...!