Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
баш ме интересира што очекуваше ? смртно сум заинтересиран.
cekav brojka 1.000 (se zboruvase deka ke idat so niv i uste 3-4 drugi navivacki grupi)

Cekav dobro navivanje, i da ocekuvav da gi branat transparentite ne da ostavat igracite da mu spasuvat transparenti.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
Секој нареден пост во врска за навивање ќе биде избришан, а членот опоменат. Има доволно теми за дискусија.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.226
супер бројка имаа за гостовање,не верувам некој да извади боље.Е сеа имаа и прослава па може + да имаа ама тоа е тоа углавном за бројката.Имаат чкембари јака екипа и стари членови ама ко да немаат неколку интелегентни да им ја водат групата.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.429
Поени од реакции
9.091
cekav brojka 1.000 (se zboruvase deka ke idat so niv i uste 3-4 drugi navivacki grupi)

Cekav dobro navivanje, i da ocekuvav da gi branat transparentite ne da ostavat igracite da mu spasuvat transparenti.
има некаде видео или слично да видиме за каква беше бројката и навивањето и воопшто сите овие случувања пошто од сликиве и не се гледа јасно што всушност се случувало, барем јас не можам да заклучам.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Dobro kaza goal dobra ekipa imat ckembarite ama ova e naj losoto gostuvanje, kolku bea ckembarite ?? gledav komiti dobra brojka i spored slikive dobro navivanje.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
ajde nekoj poopsiren izvestaj za utakmicata,sansi,golovi akcii??isto taka da ni kaze kako dojde i zasto do ovi neredi!
Немаше шанси слаба игра од двата тима посебно од Вардар ама шансите што се укажаа се искористија , кои нереди? треба да те потсетам дека се работи за најголемото дерби на овие простори и добро помина :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.753
ajde nekoj poopsiren izvestaj za utakmicata,sansi,golovi akcii??isto taka da ni kaze kako dojde i zasto do ovi neredi!
Имаш во наш фан клуб.

Шанси бар тоа што памтам:
Вардар - На 0-0 нафрлување од страна, топкава ги прелетува сите, Костовски можеше да си даде лаган гол ама промаши цел фудбал со глава

Пелистер - На 0-0 имаа шанса за водство, шанса без некоја посебна акција. Шут од далеку, нашиве се вртат да блокираат, топката мава во наш играл, доаѓа до играч на Пелистер. Овој се наоѓа на 10 метра од голот, шутира по земја, без никаква опасност иако можеше да ја искине мрежата.

Пелистер - На 0-0 имаа некој пробив од страна, мислам дека Димитровски беше во можност да шутира ама го блокираа на време

Вардар - некоја тапа акција, топкава беше пред гол на гостиве, овие паничеа, се одби од неколку нозе, стигна до Петров кој беше сам до статива и погоди за 1-0

Пелистер - Грешки на одбраната, слично на нашиот прв гол, Главевски погодува со добар удар во спортивниот агол

Вардар - Долга топка од Стојаковиќ, одбранбениот на Пелистер ја промашува, Георгиев ја зема претрчува двајца, влага сам во шеснаесетникот, го лобува голманот, ама еден нивни играч ја извади од гол линија

Вардар - Одново без посериозна акција, удар од далеку, се вртат дошаните одбранбени, топката оди до Таневски кој е скроз десно, упатува прекрасен удар и ни носи победа

Вардар- Имавме корнер ми се чини и ли слободен. Убаво нафрлување, некој спупти со глава, Костовски само ја закова во мрежа.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

Ко читате и прајте муабет со дечиња од 14 години, нормално е дека ќе ви речат дека ќе идат уште 10 навивачки групи. Од другите градој т.е. од Кавадарци имаше 35-40 Лозари и то беше се, другите беа сите Чкембари и сите од Битола.

Незнам од кај заклучи дека навивањето ни беше лошо. За знамето комити пробаја на најпичкарскиот начин да го земат и нас не спречија желките да го браниме. Ама зато имаме играчи кои го сакат Пелистер и се блиски другари со Чкембари.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Пелистер бара суспензија на теренот на Вардар!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.058
А Вардар да бара суспензија на играчот на Пелистер што им го спаси знамето пошто заради него настана инцидентот ,тој не е дојден да се тепа туку да игра фудбал така да и тој заслужува казна

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Класични пизди! Откако не им пројде тактиката со излежавање (изгледа им се уарни новиот терен), прво видоа некаков офсајд за вториот гол, па сега 2 минути претходно имало непостоечки фаул. Па дај нека се решат кога више праќаат соопштенија со жалби и поплаки. Организацијата била како да се обезбедува детска градинка?! Па што е Вардар крив што полицијата (присутна во сосем доволен број) не си ја заврши работата за која е задолжена. Намерно или не, ќе остане неразјаснето...

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Skendija za ispadi koji za ovoj slucaj se lesna kategorija dobivase i do 3 meca suspenzija 100 km daleku od skopje..pa ke vidime sega so kakvi arsini ke raboti FFM..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom