Фан Клуб: Интер

Со интентичен тим нека старта против милан , вака веке профункционираа работите. Само страшно фали Паласио дека Антонио наш во 75 бара боца за кислород, одлична победа против многу незгоден тим. Јоветич фластер и нема што да бара Фиорентина во Милано. (y)

A4EZ_O3CcAETEmE.jpg

Катастрофа игра! Пак.
Ако има кај да се употреби она лекција по модерен фудбал, ова е дефинитивно добро место за тоа.
Што ако победиле, ич не ми се свиѓа како играат. Ова е Интер од лани. Уствари ова е Интер од 60. Сериозно. Проверете како играле и споредете со нив.
Досега индивидуалност единствено не вади, како и ситуации, онакви случајни неиспланирани ситуации, кои мора да се појават у натпревар.
7 дефанзивци и 3 напаѓачи, стил на игра, како пуштени сами на себе, не можат една едноставна игра по шема да изиграат. Не можат еднаш плански да ја изнесат топката напред.
Па мали деца го можат тоа ебаго.
Единствена светла точка беше Хуан. Самуел труп.
А единствена светла точка од почеток на првенство е Касано. Да не искочеа Милан глупаци на лето и буквално да не ни го подареа, којзнае што ќе беше од нас сеа.

Неверојатна промена во менталитет и на стил на игра на Страма, после само 4 ебани изиграни натпревари во првенството. Не знам која е причината, дали сам се решил или му суфлирале од страна, ама ја мислам не му требаше.

Конечно победа на домашен терен! Играта не е на некое ниво, ама е далеку подобра од предходната утакмица, не зезајте.
Прво, Милито имаше едно 3-4 гол шанси, 1на од нив да реализираше утакмицата ќе беше многу полесна за играње. ( на 2-0 или 3-1)
Хуан ептен добар, дечкото си игра на ниво, а ептен млад е, ако продолжи да игра вака, нема кој може да му земе место во тимов. Ранокиа исто така добар, Самуел со искуството што го има нема потреба да се збори, Нагатомо доста трча борбен е, и изигра солиден натпревар. За Касано нема што да се збори :)

Катастрофа игра! Пак.
Ако има кај да се употреби она лекција по модерен фудбал, ова е дефинитивно добро место за тоа.
Што ако победиле, ич не ми се свиѓа како играат. Ова е Интер од лани. Уствари ова е Интер од 60. Сериозно. Проверете како играле и споредете со нив.
Досега индивидуалност единствено не вади, како и ситуации, онакви случајни неиспланирани ситуации, кои мора да се појават у натпревар.
7 дефанзивци и 3 напаѓачи, стил на игра, како пуштени сами на себе, не можат една едноставна игра по шема да изиграат. Не можат еднаш плански да ја изнесат топката напред.
А единствена светла точка од почеток на првенство е Касано. Да не искочеа Милан глупаци на лето и буквално да не ни го подареа, којзнае што ќе беше од нас сеа.

Неверојатна промена во менталитет и на стил на игра на Страма, после само 4 ебани изиграни натпревари во првенството. Не знам која е причината, дали сам се решил или му суфлирале од страна, ама ја мислам не му требаше.
aj nemoj da serkas ljudite izigraa odlicno na milito mu namestija 4 sto posto sansi moese da zavrsi utakmicata uste u 20 minuta

edinstveno so fali e da se uigra odbranata samo nagasaki igra standardno od proslata godina drugite 4 sa novi i igraa se podobro i podobro

PS
Ovoj Guarin e kurac neviden vrska nema
zalim sto osetot ne me izlaza za nego

Катастрофа игра! Пак.

a kaj si go gledal ti inter od 60,jas na youtube ne mozam da najdam video? ne znam sto ti smeta formacijava koga so istata se pobeduvaa ili sakas ova 442 na ranieri:tapp: ne zbori napamet

Катастрофа игра! Пак.

Па не би рекол дека биле катастрофа по тоа што ми го кажаа за прво, 1 тон шанси на Милито, пречка, 2 гола, штета само примиле гол али тоа е, во второ веќе се знаеше дека Фиорентина е таа која ќе напаѓа, без разлика што имаа црвен, имај во предвид дека слабо се ротирани играчиве, кондициски и не беа нај нај подготвени, 85% од тимов се стартери од почетоков на сезонава и тераат до крај на меч, едноставно рутински го привршија мечот ( второ гледав ) и тоа беше тоа, плус Фиорентина јаки се сезонава али реков, 10 победи по ред не се случајност, убер незгодно гостување е ова за нив и тоа се потврди и сега.

Во Јануари нека се донесе десен бек или Нага нека игра така, тактиката ако остане со 3ца назад обавезно Мацари потегов од денес да го тера константно, 3421, пишав и на форумов мислам за ова, не сум сигурен дека вчера и на фан клубов што ни е Армата за ова дискутиравме, топ топ, башка ова е само втор меч со целосно сменет формат.

Сеа на ред се Милан, одлична прилика за моментум у сезонава, сега ако не го искористат незнам кога, во доста деликатна состојба се они и тој притисок што им е натоварен на грб ( башка со Зенит играат сега, језиво гостување во Русија ), фактот што немаат играч кој може да направи разлика и на кој со сигурност ќе можат да се потпрат, едноставно мора да се оди на победа тука ко да нема утре, м-о-р-а, не се ни во состојба да калкулираат, односно и со реми да се задоволни.

Оваа формација е топ, само место Нагасаки да игра Переира. Леле колку го пцуев кога излета по страна и сакаше сам да завршува а Касано сам дремеше на спортивната страна. Ми идеше да го зеам телевизорот и од прозор да го џитнам, ебата сакатуријата.
Мене една работа ме загрижува, а дадеме гол одма се браниме, како да сме Киево а не Интер. Како тимов да има сили само за едно полувреме, а не за комплетни 90. Мора да се поработи на овој сегмент од играта инаку мав ни е работата против појаките тимови. Со ваква игра Наполи и Јуве ќе не згазат.
П.с. Гуарин е утка на векот сега за сега. Кварезма гомна да јаде за него.

Оној Јоветиќ колку добро би се склопил во тандем со Касано.

545855_443835885655208_196336325_n.jpg

:cuc:

Каков ѕвер е овај Хуан да си еби веко..Таго Силва втор дел..иста градба исти квалитет само што е понеискусен..сигурен сум дека некој денн ќе фрчат понуди за него само да се направи силен Интер тимот да постигни некаков успех..
И да играта тотано бес концепција..скроз насила игравме цело второ полувреме и посебно кога бевме со играч повеќе..многу неорганизирани како да немаме тренер неможам да разберам што правеше сакатомо со тие пробивите..едноставно зошто не се отвораа играчите зошто не бараа топка за да изиграат прва-втора-повратна-пас-лево-десно-триаголник..од ова ништо немаше а за тоа е крив само Страчателата и неговите глупи замисли за 3-5-2 со двајца со дедоми врсници во средниот ред..тоа е проблемиот

Ne znam jas, ovoj Huan koa ke mi tekne deka sakat da go pozajmat... </3 Mi se krshi srceto...

Nagatomo, ne e za vo Inter, ili pak aj neka e ama da ne pravi prodori po taa strana posho dosea od koa e dojden nema nieden centarshut.

Gargano pretrcha poveke od Kambijaso i Milito zaedno <3 :D

Kutinjo, eh <3, shteta shto ne gi igra zaedno so Alvarez... Prodorot vo prvo mu beshe... E za takov igrach ni plache ekipava, i takvo neshto Snajdi nema...

Strama ima najslaba ocenka ako se prashuvam jas. Mu falat madinja, eve jas ke dam od moive i site po malce i da sobereme... Igravme so igrach poveke da mu ebam, daj vikaj im malce da trchat, shto e taa filozofska poza 24/7. Eden moment gledame, i komentiraat drugarive "abe osven milito i kasano site se zad centar linija" i taka bese, a nie imavme topka... Kako i da e, chim reshija da eksperimentirat so Strama, ubavo vaka shto go ostavaat i on sam da se pronajde, iako ne veruvam deka dolgo ke trae formacijava ama aj... <3

Guarin shto storivte hejtanje be? Vleze posledni 5 minuti, i shto ako shutna?

Ranokija vreme e da pochne u teretana da odi, i da stai nekoi 20 kila.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom