Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Во Арсенал беше фудбалер, во уефалона стана актер. Мислам дека наместо трофеи, редно е да делат оскари!
]
Што ти е па тебе битно што делат?

И вака и така Арсенал ќе си остане со празни раце на крај на сезона. Навика ви е веќе.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Што ти е па тебе битно што делат?

И вака и така Арсенал ќе си остане со празни раце на крај на сезона. Навика ви е веќе.
Работава се тече, се се менува, само Арсенал без титули останува!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
^Што мешате сега Арсенал, дискутирај за видеото што го постирав!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
^Што мешате сега Арсенал, дискутирај за видеото што го постирав!
Ти го умеша Арсенал не ние.

А за видеото се дискутира веќе 5 страни наназад. Читни пред да постираш нешто.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Uefa Y U NO stop supporting Barcelona?

Шала на страна добар дајв удри Секс Запрегаш. Дури и поискусни дајвери можат да му подзавидат. Се гледа зошто го држат оној Бускецон у тим. :pos:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ти го умеша Арсенал не ние.

А за видеото се дискутира веќе 5 страни наназад. Читни пред да постираш нешто.
Во Арсенал беше фудбалер со чист образ, а сега е примадона!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ке повторам, истата реакција по инцидентот да ја направеше Медел, ке требаше каталончето да изеде црвен, а тоа нема никогаш да се случи. И еве го хајлајтсот и да не испадне фанови на Реал и Барса кажуваат како им одговара, нека видат неутралните. 5:15 е моментот кој е прашање дали требало да се досуди.
http://www.dailymotion.com/video/xtywui_sevilla-2-3-barcelona-highlights_sport?start=324

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Неможам да разберам едно нешто..ајде добро што му помагаат на барселона судиите во некои наврати во ред...ама демек на Реал Мадрид не му помагаат???..од кога гледам фудбал скоро секогаш во шпанија најфаворизирана екипа од судиите е Реал Мадрид каде посебно на Бернабе на малите екипи му прават масакар..Барселона и Мадрид се најголеми клубови во Шпанија и нормално е дека малце ќе бидат судиски привилегирани..само трагикомично е фановите на Мадрид да глумат жртви а знаат за кој тим навиваат
во последниве 5 години во однос- помош од судиите, размерот е 10 наспроти 1 во корист на барселона, вклучително и ЛА Лига и ЛШ, значи 10 спрема 1 не само во однос на реал туку и на секој друг клуб, зашто се случува и Гранада на 1-2 утакмици да има корист од одлуките на судиите , ама до волку ...... ова до сеа го немам видено , каков франко какви бакрачи

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
повели

џабе објаснувам кога Барса секад игра со судии. Игуаин со петата ја вадеше топката против Валенсија. а на Пепе од гзот му се одби против Гетафе
ама нели, Барса игра со раци, со судии, со цела УЕФА, па нема потреба да се расправаме. како беше. Барса = УЕФА или УЕФАЛОНА :pos:
Ova videoto garant go imas staveno samo spored naslovot, ne oti si go pregledal pa da vidis kakvi bljuvotini ima vo nego. Ne mozam da ti objasnuvam posto pisuvam od telefon, ali ona sto mi vleze najveke vo oko od videovo e penalot vrz Buskec protiv Getafe i igrata so raka na Ramos protiv Valencia, situacija za koja nedela dena posle toa se zborese i se dokaza deka ne go udri vo rakata. Najtragicno od se e sto vakvi greski imase i protiv Real, samo normalno tie ne se staveni vo videovo..

Sent from my iPhone using Tapatalk

P

pepito*

Гостин
Ova videoto garant go imas staveno samo spored naslovot, ne oti si go pregledal pa da vidis kakvi bljuvotini ima vo nego. Ne mozam da ti objasnuvam posto pisuvam od telefon, ali ona sto mi vleze najveke vo oko od videovo e penalot vrz Buskec protiv Getafe i igrata so raka na Ramos protiv Valencia, situacija za koja nedela dena posle toa se zborese i se dokaza deka ne go udri vo rakata. Najtragicno od se e sto vakvi greski imase i protiv Real, samo normalno tie ne se staveni vo videovo..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Парада на Рамос :D Жити се после кога ќе седнеш на компјутер објасни ни убаво, посебно сакам да ми ги објасниш правилава каде Еспањол играат со два голмани против нас, а вие против Бетис со три.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Парада на Рамос :D Жити се после кога ќе седнеш на компјутер објасни ни убаво, посебно сакам да ми ги објасниш правилава каде Еспањол играат со два голмани против нас, а вие против Бетис со три.
:pos:

Kакви видеа, траат по 3 секунди и има само еден кадар од кој ништо не се гледа, односно од грб на фудбалерот. А првото видео е од километар. Тоа на Рамос се утврди дека не е рака, а и она на Игуаин на видеото погоре. Само да се пишело, ме мрзи да барам убави слики да ви покажам, а зашто би ? Кога вие си имате други слики во главата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom