L
Löwe
Гостин
Се да му изнаебам бе на Порто. Баш се.!!!
Ех бе Барса Б, водеа до 72. минута 1-0, мораше да заебе една Барса. ццц. Иако повеќе се плашев од првиот тим против Севиља, ама то е то.чекаме уште Дортмунд, Барса, Барса Б, Виљареал, Андерлехт.
Ех бе Барса Б, водеа до 72. минута 1-0, мораше да заебе една Барса. ццц. Иако повеќе се плашев од првиот тим против Севиља, ама то е то.чекаме уште Дортмунд, Барса, Барса Б, Виљареал, Андерлехт.
Зошто не би можело ? Во Моцарт мислам дека дури максимална добивка е 500.000 денари.Ako moze tiket so uplata od 30, da ima dobivka 50000-100000 ???
Mislev nekoj da mi sostavi za so tolkava uplata da imam tolkava dobivkaЗошто не би можело ? Во Моцарт мислам дека дури максимална добивка е 500.000 денари.
Многу скромен ти бе, тука се мачиме да ги дуплираме парите барем од уплатата ти бараш за 30 денари уплата 50-100.000 добивкаMislev nekoj da mi sostavi za so tolkava uplata da imam tolkava dobivka![]()
Pa druze, da probam i ja da fatam nestoМногу скромен ти бе, тука се мачиме да ги дуплираме парите барем од уплатата ти бараш за 30 денари уплата 50-100.000 добивка![]()
aman be sto izigra od tolku rano ? fk petli - fk patkari ?Si padnav jas, odam na popravka!!![]()
Simon tenisot go imav na 2000 za 3900... NEMA VRSKA..... DAJTE MI NEKOJA so koef od 1,20 do 2,00 za koja so mislite ke bide 100000 %? mi treba za u fix use edna..aman be sto izigra od tolku rano ? fk petli - fk patkari ?![]()