Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
15 јули 2012
Мислења
571
Поени од реакции
832
Дали ако пријавам нечија слика за несоодветна, ама не штиклирам "прашај го лицето да ја тргне" ќе му стигне некоја порака на email и сл дека тој и тој ја пријавил твојата слика, или не ги ни гледаат тие пријави ако еден пријави?

И дали ако е по грешка пријавено, треба да испратиш маил до фејсбук со објаснување на твојата грешка?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Btw незнам дали тука или треба посебна тема, ЗА грешката на фејсбук.. На пример во 2009 год на timeline, можеш да најдеш рандом chat муабет.
Проверете си, нема многу ама има.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.
Ова само кај мене го дава или скрена Фејсбуков?

Член од
20 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
7
Ве молам за помош навистина ми е потребно да го имам прозорцето ( или како квадратче) од горната десната страна што го покажува над тоа кој е онлајн а кој не (местото каде што се прикажува секоја активност на сите пријатели Пр. лајкнување на некоја слика или објава на друг), фејсбукот ми е може да се рече новонаправен и од почетокот не ми го покажуваше.Ве молам ако знаете како да го направам пишете :(:place:

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Ве молам за помош навистина ми е потребно да го имам прозорцето ( или како квадратче) од горната десната страна што го покажува над тоа кој е онлајн а кој не (местото каде што се прикажува секоја активност на сите пријатели Пр. лајкнување на некоја слика или објава на друг), фејсбукот ми е може да се рече новонаправен и од почетокот не ми го покажуваше.Ве молам ако знаете како да го направам пишете :(:place:
Ако си на Google Chrome задржи Ctrl и со кругчето на маусот заврти наназад.

Член од
9 април 2011
Мислења
812
Поени од реакции
1.055
Ако си на Google Chrome задржи Ctrl и со кругчето на маусот заврти наназад.
На Ticker мислиш? и кај мене го нема тикерот, се појавува само кога ќе кликнам на чат да се појават од десна страна тогаш се појавува и тикерот., кога ќе го затвоам чатот и тикерот го снемува.

Брзии

Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
На Ticker мислиш? и кај мене го нема тикерот, се појавува само кога ќе кликнам на чат да се појават од десна страна тогаш се појавува и тикерот., кога ќе го затвоам чатот и тикерот го снемува.
Тоа е нормално. Кај сите е така...

Член од
20 септември 2011
Мислења
26
Поени од реакции
7
Фала ти многу што се обиде,ама само фонтот се намали и ништо ... :( Ако знаеш можеби друг начин те молам пиши...

Брзии

Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Некој стално ми го хакнува фб профилот и сега неможам ич да си го повратам,ај ако знае некој да хакнува фб-ци или да ги враќа назад старите пасворди нека ми пише итно ее! А иначе немам и-мејл адреса на тој акаунт од времето на не верификуваните е.
HeLlP!

Never mind! Си го повратив yyayyya! :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Дали само кај мене не работи фб ни почетна не ми покажува ни профил ни пораки само има опција за одјавување. Пробав и на друг профил пак го има истиот проблем.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Прееска нешто се деси ми се појавија некој работи појма неам што беа,ми се одлогира автоматски и сега не можам да пишам пораки...нешто не е во ред....помош ? >
....
This message failed to send. Click to send again !

Kajgana Shop

На врв Bottom