Biljbilj08
1987
нема врска имам 16год идам у теретана и ми е 16.8 цм.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи кога мериш со скршен лењир треба да броиш сантим по сантим не се важи кога лењирот почнува од 7сантими.нема врска имам 16год идам у теретана и ми е 16.8 цм..![]()
Што е ова бе, мери до 23 сантима само.![]()
ствајте ку*овето на мониторо![]()
Дваес-и-три ама за тоа почнува од деветШто е ова бе, мери до 23 сантима само.
Пантлика друже...
од 0цм го мерам и точно од кај шо треба, не изводи и ти многуЗначи кога мериш со скршен лењир треба да броиш сантим по сантим не се важи кога лењирот почнува од 7сантими.
Кога ко мериш мериш од пубичната коска не го мериш од коренот на јајцата, мистеријата решена одиме понатака.
момак ако лењирот е скршен кај 10 -ката и го нема 1-цот од 10-ката пак не се важи,тоа мерење е невалидно.од 0цм го мерам и точно од кај шо треба, не изводи и ти многу
--- надополнето: 29 септември 2012 во 12:48 ---
изгледа ти е помал од мојот па ми љубомориш
Ова како на точка научниците докажаамомак ако лењирот е скршен кај 10 -ката и го нема 1-цот од 10-ката пак не се важи,тоа мерење е невалидно.
Впрочем ти овде можеш да кажеш и 52сантима ама општо познат факт е дека на билдерите им се мали тулињата,значи не дискутираме дали им се мали или не им се мали туку зашто им се мали дали од вежбањето или вежбаат затоа што им се мали.
Стручни лица доктори уролози сексолози ги правеле испитувањата тоа е веќе докажано и нема дебата околу тоа прашање.
Пак ке ти кажам оди до книжара и купи нов лењир.
Врати се на почетна и прочитај го воведниот пост,нема врска како на точка, општо познато е сега како да кажеш дека дождот паѓа одозгора надоле а друг да каже абе не паѓа од доле нагоре.Ова како на точка научниците докажаа![]()
од тоа вишокот шо го имаш и сало ти фатил имаш масни наслаги на негомомак ако лењирот е скршен кај 10 -ката и го нема 1-цот од 10-ката пак не се важи,тоа мерење е невалидно.
Впрочем ти овде можеш да кажеш и 52сантима ама општо познат факт е дека на билдерите им се мали тулињата,значи не дискутираме дали им се мали или не им се мали туку зашто им се мали дали од вежбањето или вежбаат затоа што им се мали.
Стручни лица доктори уролози сексолози ги правеле испитувањата тоа е веќе докажано и нема дебата околу тоа прашање.
Пак ке ти кажам оди до книжара и купи нов лењир.
не би сакал да го искомплексирам малиот уште толку.
Хм и салото е тврдо мали,дали некогаш си допрел сланина ?ми љубомори
од тоа вишокот шо го имаш и сало ти фатил имаш масни наслаги на него