Зошто боди билдерите имаат мали пениси

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
нема врска имам 16год идам у теретана и ми е 16.8 цм.. :)

нема врска имам 16год идам у теретана и ми е 16.8 цм.. :)
Значи кога мериш со скршен лењир треба да броиш сантим по сантим не се важи кога лењирот почнува од 7сантими.
Кога ко мериш мериш од пубичната коска не го мериш од коренот на јајцата, мистеријата решена одиме понатака.

270820101584.jpg

ствајте ку*овето на мониторо :icon_lol:
Што е ова бе, мери до 23 сантима само.
Пантлика друже...

Значи кога мериш со скршен лењир треба да броиш сантим по сантим не се важи кога лењирот почнува од 7сантими.
Кога ко мериш мериш од пубичната коска не го мериш од коренот на јајцата, мистеријата решена одиме понатака.
од 0цм го мерам и точно од кај шо треба, не изводи и ти многу
--- надополнето: 29 септември 2012 во 12:48 ---
изгледа ти е помал од мојот па ми љубомориш

од 0цм го мерам и точно од кај шо треба, не изводи и ти многу
--- надополнето: 29 септември 2012 во 12:48 ---
изгледа ти е помал од мојот па ми љубомориш
момак ако лењирот е скршен кај 10 -ката и го нема 1-цот од 10-ката пак не се важи,тоа мерење е невалидно.
Впрочем ти овде можеш да кажеш и 52сантима ама општо познат факт е дека на билдерите им се мали тулињата,значи не дискутираме дали им се мали или не им се мали туку зашто им се мали дали од вежбањето или вежбаат затоа што им се мали.
Стручни лица доктори уролози сексолози ги правеле испитувањата тоа е веќе докажано и нема дебата околу тоа прашање.
Пак ке ти кажам оди до книжара и купи нов лењир.

Мало/глемо куре коа си наплажа покрај некој со мало увек си во сенка и никој не те приметува ;)

момак ако лењирот е скршен кај 10 -ката и го нема 1-цот од 10-ката пак не се важи,тоа мерење е невалидно.
Впрочем ти овде можеш да кажеш и 52сантима ама општо познат факт е дека на билдерите им се мали тулињата,значи не дискутираме дали им се мали или не им се мали туку зашто им се мали дали од вежбањето или вежбаат затоа што им се мали.
Стручни лица доктори уролози сексолози ги правеле испитувањата тоа е веќе докажано и нема дебата околу тоа прашање.
Ова како на точка научниците докажаа :pos:

btw напиши на гугл Rocco Siffredi, он и билда и снима филмчиња

Ова како на точка научниците докажаа :pos:
Врати се на почетна и прочитај го воведниот пост,нема врска како на точка, општо познато е сега како да кажеш дека дождот паѓа одозгора надоле а друг да каже абе не паѓа од доле нагоре.

ми љубомори
од тоа вишокот шо го имаш и сало ти фатил имаш масни наслаги на него

а ти шо сакаш мисли за мојот, мојот си е со одлична големина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom