Дерби: Вардар - Пелистер (недела, 19 часот)

Кој ќе излезе како победник?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А шо сакате да пишиме, ко знајте каков ни е никаков фудбалот,се знај кај ќе биди јакото, на трибини,кој го еба резутатот. И од секогаш вака се гибаме пред дерби, порано поќе форуми имаше,имаше и навивачки,незнам оти се палите вие толку, шо ви смета...

Абе па и овие провокации туак ќе бидат дел од дербито у недела не гледам офтопик ништо ,ни расипувате забава вака само :D

Шо ти е тебе бе , гледаш дека се заеабваме,шо сакаме ќе прајме,од секогаш вака имало по форуми заебавање по форуми, порано имаше навивачки форуми како тој ултрас конзули како беше... таму се гибавме сеа остана тука, незнам шо ти смета тебе... толку си глуп?
17 страни еден ист муабет да се тера е глупо..... 2 поста нема поврзано со утакмицата.
Кој е глупиот тука ? :icon_lol:

http://zoran-misevski.blogspot.com/2012/09/blog-post_6063.html

В недела од 13:00 часот од Битола ќе тргне воз со 500-600 навивачи на Пелистер и веднаш по натпреварот од 22:00 часот ќе се врати во градот под Пелистер. Голем број на „Чкембари„ и симпатизери на зелено-белата боја, ќе се упатат на „Филип 2 арената„ за последниот натпревар од 8 коло.
27 роденден „Чкембарите„ го слават во Скопје

според мене составот за недела...би требало истиот од минатата недела(тимот што победува не се менува)
Коруновски
Китановски-Лескаровски-Драгарски-Велјановски
Павлов-Магловски
Ристевски-Лазаревски
Главевски-Димитровски

можно е со еден шпиц да не игра Димитровски некоја си подефанзивна формација

36542_158074930999696_323720120_n.jpg

Иначе дечки,братучед ми убаво ме има заебано за дербиво.Дипломираше сега и у недела ќе слави испадна.......
Стварно нема да има пренос некаде да се гледа ?

според мене составот за недела...би требало истиот од минатата недела(тимот што победува не се менува)
Коруновски
Китановски-Лескаровски-Драгарски-Велјановски
Павлов-Магловски
Ристевски-Лазаревски
Главевски-Димитровски

можно е со еден шпиц да не игра Димитровски некоја си подефанзивна формација
Што е со Елмазовски?

Читав негде дека Павлов бил неизвесен, имал некоја повреда.
Највеќе ми е страв од Врапчето, одличен играч е :)
Димитровски не верувам да се снајде кај нашата одбрана...

Али дерби е, се е можно :D

Тие ќе ебеле битолчанки:pos:..тие како што се најкренатите суштества на планетата ако не му покажиш малце пари не те ни погледнуваат и општо такви се..а скопјанките се многу кул и можи комотно да се дискутира како човек со нив и се многу полесно отколку нашиве од широк сокак..ФАКТ
--- надополнето: 28 септември 2012 во 20:17 ---

photoshop where amazing happens

Тие ќе ебеле битолчанки:pos:..тие како што се најкренатите суштества на планетата ако не му покажиш малце пари не те ни погледнуваат и општо такви се..а скопјанките се многу кул и можи комотно да се дискутира како човек со нив и се многу полесно отколку нашиве од широк сокак..ФАКТ
Експертска анализа за натпреварот.
1МФЛ :D

1.30 за победа за Вардар односно за 1. ХАХАХХА :pos::pos:
8.00 за победа за Пелистер односно за 2ка...

ХАХАХАХАХАХА не се реални коефицинтите !!!
Ептен го фаворизираат Вардар, го напрајле исто како Реал Мадрид да се :pos:
Сепак ова е најголемо дерби во Македонија и требаше барем пореални да беа коефициентите, ептен е потценат и Пелистер овде...
Вардар не игра со Еуромилк па толку мал коефициент да има...
ЗАТО НАРОДЕ НАВАЛЕТЕ СИТЕ 2ка 8 коецифиент ако сакате пари да си земите !!! :D

За составот на Пелистер, повреден е само Марко Павлов и не знам дали ќе игра, под знак прашалник е за дербито, за со картони сите се чисти и останатите сите ќе играт !!!
Според мене Пелистер ќе излези со овај состав:

-----------------------Коруновски------------

Лазаревски------Лескароски------Драгарски-----Китановски

Ристевски-------Магловски------Т.Велјановски-----Елмазовски

-----------------Главевски--------Димитровски------

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom