Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не е нивна сопственост, така да кој ги врти. За инает ќе влагам, да нервирам глупи амеби.

Иначе како што пишува има право на жалба и додека трае жалбата ке може да игра.

Не отворајте бе. И така ќе не тепаат убедливо, се знае исходот однапред :D

Сега треба безобразлук од Ди Матео, а со тоа и од играчите. Ароганција на терен.
Ама не, елегантни сме ние, на чело со гуртнана Хазард.... :facepalm:

Хаха смешки се од ФА кога веќе го е виновен требаше да му дадат казна како на Суарез бетер од ФФМ се.
Се игра ли во Октомври ФА куп ?Ако не се игра Тери ќе го пропушти натпреварот со Јунајтед па така ќе има и логика одлукава на ФА.

Pa ovie FA se najdebilna fubdalska reprezentacija sto nekad postoela, redovniot sud vo Anglija se izjasni deka nemalo nikakvi rasisticki navredi od Teri i go oslobodi od odgvornost, a ovie go kaznat, kako li najdoa dokazi za toa, a redovnite sudovi nemoezea sekoja im cest!

Стариџ пак не е во опција за мечот со Арсенал.
Ете зошто требаше да го задржиме Лукаку.
И за со Нордсјеланд сакам Мозес да игра како шпиц а Торес да биде одморен.

Има уште време за со Нордсјеланд ама ми прави мерак составот против Волвс со мали корекции Марин место Мата да ги пушти РДМ да ги издуваат Данциве

Има време за Данците, пред тоа играме со Арсенал, со најприродниот тим во ПЛ, со најтрофејниот тим во ЛШ според форумов, утре играме против првокласна екипа и јас сум задоволен со бод. Ма немој да ме јебеш бре, утре сакам да ги разгузат на Емирати, ко што направија лани со втор тим, верувам во тимот, верувам во Роби, идеме на победа и без Дрогба, да се објасни утре уште еднаш чив е Лондон и каква боја се вее. Се друго освен победа е незадоволително за мене.

А бе не е лошо да се планира од напред. Со Нордсјеланд во Вторник играме.

Никој не го овер-рејтува Арсенал на форумов. Реално Арсенал е БЛАГ ФАВОРИТ против Челзи утре.Исто како Сити против Арсенал и Ливерпул против Арсенал.

Јас искрено задоволен сум со нерешено. Бидејќи тоа значи дека нема да изгубиме дерби меч

Нормално сакам победа.И знам дека можеме да победиме.Не би било изненадување ако победиме.
Ама сите сакаме победа во стилот на тоа што IgorChete пиша.
6-0.Хет-трик на Торес,2 гола на Микел првенци во ЕПЛ и еден гол на Турнбул.

Никогаш неможам пред утакмица да кажам дека сум задоволен со нерешено. Не сме некој просечен тим па да се задоволуваме со нерешено, мора секогаш да се оди на победа.
Е зависи од текот на натпреварот, доколку не играат како што треба може на крај да се задоволам со нерешено. Ама уште од сега, не!

Па добро лани пред реваншот со Барса мислам дека сите посакувавме нерешено :D :icon_mrgr:

Back
На врв Bottom