А1 Македонија (VIP)

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Дечки колку сте задоволни од роденденската понуда? Дали вреди да се склучи договор?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Дечки колку сте задоволни од роденденската понуда? Дали вреди да се склучи договор?
Подобра понуда немаш на друг оператор и нормално дека вреди. А тоа дали ќе те убедуваат дека не можеш да збориш пошто им била тапа мрежата, останува сам да си заклучиш. Мене лично многу ретко ми се случува да снемам мрежа или да ми се исклучи во повик. И да се исклучи, пак ќе се јавам бидејќи ми е бесплатно кон сите оператори :D

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Вреди ли кајганџии да се заковам 2 години со Вип со роденденскава понуда? :)

Уште денес и утре е рокот за потпишување договор и стварно не знам што да правам. Обично трошам по 400 денари сметка ама па за 150 денари плус добиваш доста поволности.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Вреди ли кајганџии да се заковам 2 години со Вип со роденденскава понуда? :)

Уште денес и утре е рокот за потпишување договор и стварно не знам што да правам. Обично трошам по 400 денари сметка ама па за 150 денари плус добиваш доста поволности.
Прочитај погоре!
--- надополнето: 28 септември 2012 во 12:48 ---
Во врска со понудата, утрово бев во ВИП салон зашто треба да продолжам договор на 30 септември, ама е недела. Вработената ми кажа дека понудата им е продолжена уште една недела. Искрено мислам дека и дополнително ќе ја продолжуваат, вчера имаше катаљарда луѓе во ВИП. Пред два дена веќе немале никакви телефони во некои салони.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Не пропуштајте! Само во септември, со Vip роденденската постпејд понуда добивате 1000 MB, 1000 SMS и 1000 минути кон сите мрежи, за месечна претплата од само 555 денари, и тоа засекогаш! Исто така, добивате и телефон за 0 денари! Понудата важи до 30.9.2012 за нови и за обновени Vip Постпејд договори склучени на 24 месеци во периодот од 01.09.2012 до 30.09.2012.
Понудата е продолжена до 14 октомври сега ми стигна смс.

Ме нервира тоа што напишале добивате телефон за 0 ден. А иди таму ќе ти кажат овој, овој и овој се за 0 и само ќе направам :facepalm:
Сите се лажат по бесплатните минути кон другите мрежи и 1000 смс, но не знам дали воопшто ќе ги искористат кога веќе скоро сите се префрлени на вип.

За 0 ден даваат некој петтоокласен без wifi и оперативен систем и со 3 мегапиксели камера, инаку како ќе им се продадат овие катастрофални телефони. :pipi:
Сега да земам бесплатен, па после нестрпливо да чекам да ми помине договорот од 2 години, за да земам некој поубав.
За да земам некој добар телефон треба да доплатам 200-250 евра.
Еден обичен Самсунг с5610 е 999 ден со роденденската понуда. :гомце:
Мене повеќе ми се допаѓаа моделите половина месечна претплата и за 295 ден бесплатно на сите на вип и 5.9 ден мин кон други мрежи. Си имам 50 мин кон другите мрежи за секој случај може ќе се најдат, 1000 мб нема потреба имам wifi, а смс не пишувам веќе 5 години.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
За 0 ден даваат некој петтоокласен без wifi и оперативен систем и со 3 мегапиксели камера, инаку како ќе им се продадат овие катастрофални телефони. :pipi:
Сега да земам бесплатен, па после нестрпливо да чекам да ми помине договорот од 2 години, за да земам некој поубав.
Можеш и сега да си земеш убав телефон, само ќе треба да си доплатиш повеќе, стандард е тоа.
1000 мб нема потреба имам wifi
Друже секогаш се наоѓа потреба од мобилен интернет, верувај ми. Иако сите имаме WiFi по дома и по кафичи, кога не со во близина на WiFi, ќе ти заврши работа тој мобилен интернет.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Можеш и сега да си земеш убав телефон, само ќе треба да си доплатиш повеќе, стандард е тоа.

Друже секогаш се наоѓа потреба од мобилен интернет, верувај ми. Иако сите имаме WiFi по дома и по кафичи, кога не со во близина на WiFi, ќе ти заврши работа тој мобилен интернет.
Кажав можам да земам ако доплатам 200-250 евра инаку за поефтините телефони не вреди да се зима нов договор.
Знам имам еден таков телефон и многу крадат мб 10 пати по 2-3 мин се уклучувам на фб и гледам потрошено 300мб.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Епа супер штом го продолжиле. Јас прееска бев да потпишам договор и тој вработениот ми вика дека нема телефони. Јас му викам дека понудата ми е битна а не телефонот а тој ми враќа: Системот не може да ја активира понудата оти немаме никаков телефон во салонов. :facepalm:

Ама штом е сеа продолжена сигурно ке го донесат и Сони Миро. :)

п.с. Продавам Т-Mobile Move Balance-со гаранција до јануари :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Епа супер штом го продолжиле. Јас прееска бев да потпишам договор и тој вработениот ми вика дека нема телефони. Јас му викам дека понудата ми е битна а не телефонот а тој ми враќа: Системот не може да ја активира понудата оти немаме никаков телефон во салонов. :facepalm:

Ама штом е сеа продолжена сигурно ке го донесат и Сони Миро. :)

п.с. Продавам Т-Mobile Move Balance-со гаранција до јануари :)
Лажат телефоните им се сокриени и ги чуваат за некои свои.
Јас пред 2 месеци кога земав Самсунг галакси с3 цел месец ме зафркаваа. Сега нема за една недела ќе донесеме идам пак иста приказна. Веќе им станав досаден и таа продавачката ми вика: остави 50 евра однапред за да ти чуваат телефон и јас им оставив.
И утредента уште рано сабајле ми се јавуваат дојди да си земеш телефон сме имале уште 2-3 ама не сме виделе. :facepalm:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Лажат телефоните им се сокриени и ги чуваат за некои свои.
Јас пред 2 месеци кога земав Самсунг галакси с3 цел месец ме зафркаваа. Сега нема за една недела ќе донесеме идам пак иста приказна. Веќе им станав досаден и таа продавачката ми вика: остави 50 евра однапред за да ти чуваат телефон и јас им оставив.
И утредента уште рано сабајле ми се јавуваат дојди да си земеш телефон сме имале уште 2-3 ама не сме виделе. :facepalm:
Кај нас ништо не е чудно.
Види бе мајката, ич не е фер и во ред така а еве така функционираме веќе 20 години. Чудна земја сме да иде у бестрага.
Се надевам дека до 14 ке ги донесат сите телефони на страната што се.

п.с. Сигурно до 14-ти е продолжена? Прееска тој вработениот ми рече до 4-ти и тоа само за оние кои поднеле барање да мигрираат од т-мобајл и оне на вип.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Кај нас ништо не е чудно.
Види бе мајката, ич не е фер и во ред така а еве така функционираме веќе 20 години. Чудна земја сме да иде у бестрага.
Се надевам дека до 14 ке ги донесат сите телефони на страната што се.

п.с. Сигурно до 14-ти е продолжена? Прееска тој вработениот ми рече до 4-ти и тоа само за оние кои поднеле барање да мигрираат од т-мобајл и оне на вип.
Мене ми пратија смс дека е до 14-ти до тогаш сум можел да го обновам договорот на вториот број што ми е и да земам телефон со ова роденденската понуда.
Види некој познат ако имаш во вип или хенди да ти чува телефон било каков инаку ќе се утепаш од одење низ салони.
Мислам дека не e фер мора број на претплата да се дава и без телефон.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Мене ми пратија смс дека е до 14-ти до тогаш сум можел да го обновам договорот на вториот број што ми е и да земам телефон со ова роденденската понуда.
Види некој познат ако имаш во вип или хенди да ти чува телефон било каков инаку ќе се утепаш од одење низ салони.
Мислам дека не e фер мора број на претплата да се дава и без телефон.
Де напиши ја пораката овде :)
Немој сеа вакви стресни работи да ми кажуваш оти планирав да одам во друг град утре за да потпишам ама кога прочитав дека до 14 била се предомислив и оставив за Скопје. :)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Обицно скоро секогаш ги продолжуваат промоциите така да ако е до 14 окт супер. Јас инаку еве влегувам во вториот месец од претплатава со новата тарифа и се е ок. Ах абре тоа е тоа мека се префрлат сите на вип доста им беше на Т-лоповите да го крадат народот

Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Де напиши ја пораката овде :)
Немој сеа вакви стресни работи да ми кажуваш оти планирав да одам во друг град утре за да потпишам ама кога прочитав дека до 14 била се предомислив и оставив за Скопје. :)
Почитувани за вас можноста за обнова на вашиот пост пејд договор со вип роденденската тарифа и телефон за 0 ден е продолжено до 14.10.2012.
Тоа ми пратија.
Ако е само за мене ова продолжување за да ме излажат да им продолжам договор, а веќе 1.5 година си уживам на неопределено, тогаш стварно се :гомце:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Почитувани за вас можноста за обнова на вашиот пост пејд договор со вип роденденската тарифа и телефон за 0 ден е продолжено до 14.10.2012.
Тоа ми пратија.
Ако е само за мене ова продолжување за да ме излажат да им продолжам договор, а веќе 1.5 година си уживам на неопределено, тогаш стварно се :гомце:
Почитувани за вас...ова само за тебе гарант е.
Епа наздравје нека ми е ако не е барем до 4-ти како што слушнав од други.

Kajgana Shop

На врв Bottom