Подобра понуда немаш на друг оператор и нормално дека вреди. А тоа дали ќе те убедуваат дека не можеш да збориш пошто им била тапа мрежата, останува сам да си заклучиш. Мене лично многу ретко ми се случува да снемам мрежа или да ми се исклучи во повик. И да се исклучи, пак ќе се јавам бидејќи ми е бесплатно кон сите операториДечки колку сте задоволни од роденденската понуда? Дали вреди да се склучи договор?
Прочитај погоре!Вреди ли кајганџии да се заковам 2 години со Вип со роденденскава понуда?
Уште денес и утре е рокот за потпишување договор и стварно не знам што да правам. Обично трошам по 400 денари сметка ама па за 150 денари плус добиваш доста поволности.
Понудата е продолжена до 14 октомври сега ми стигна смс.Не пропуштајте! Само во септември, со Vip роденденската постпејд понуда добивате 1000 MB, 1000 SMS и 1000 минути кон сите мрежи, за месечна претплата од само 555 денари, и тоа засекогаш! Исто така, добивате и телефон за 0 денари! Понудата важи до 30.9.2012 за нови и за обновени Vip Постпејд договори склучени на 24 месеци во периодот од 01.09.2012 до 30.09.2012.
Можеш и сега да си земеш убав телефон, само ќе треба да си доплатиш повеќе, стандард е тоа.За 0 ден даваат некој петтоокласен без wifi и оперативен систем и со 3 мегапиксели камера, инаку како ќе им се продадат овие катастрофални телефони.
Сега да земам бесплатен, па после нестрпливо да чекам да ми помине договорот од 2 години, за да земам некој поубав.
Друже секогаш се наоѓа потреба од мобилен интернет, верувај ми. Иако сите имаме WiFi по дома и по кафичи, кога не со во близина на WiFi, ќе ти заврши работа тој мобилен интернет.1000 мб нема потреба имам wifi
Кажав можам да земам ако доплатам 200-250 евра инаку за поефтините телефони не вреди да се зима нов договор.Можеш и сега да си земеш убав телефон, само ќе треба да си доплатиш повеќе, стандард е тоа.
Друже секогаш се наоѓа потреба од мобилен интернет, верувај ми. Иако сите имаме WiFi по дома и по кафичи, кога не со во близина на WiFi, ќе ти заврши работа тој мобилен интернет.
Лажат телефоните им се сокриени и ги чуваат за некои свои.Епа супер штом го продолжиле. Јас прееска бев да потпишам договор и тој вработениот ми вика дека нема телефони. Јас му викам дека понудата ми е битна а не телефонот а тој ми враќа: Системот не може да ја активира понудата оти немаме никаков телефон во салонов.
Ама штом е сеа продолжена сигурно ке го донесат и Сони Миро.
п.с. Продавам Т-Mobile Move Balance-со гаранција до јануари![]()
Кај нас ништо не е чудно.Лажат телефоните им се сокриени и ги чуваат за некои свои.
Јас пред 2 месеци кога земав Самсунг галакси с3 цел месец ме зафркаваа. Сега нема за една недела ќе донесеме идам пак иста приказна. Веќе им станав досаден и таа продавачката ми вика: остави 50 евра однапред за да ти чуваат телефон и јас им оставив.
И утредента уште рано сабајле ми се јавуваат дојди да си земеш телефон сме имале уште 2-3 ама не сме виделе.![]()
Мене ми пратија смс дека е до 14-ти до тогаш сум можел да го обновам договорот на вториот број што ми е и да земам телефон со ова роденденската понуда.Кај нас ништо не е чудно.
Види бе мајката, ич не е фер и во ред така а еве така функционираме веќе 20 години. Чудна земја сме да иде у бестрага.
Се надевам дека до 14 ке ги донесат сите телефони на страната што се.
п.с. Сигурно до 14-ти е продолжена? Прееска тој вработениот ми рече до 4-ти и тоа само за оние кои поднеле барање да мигрираат од т-мобајл и оне на вип.
Де напиши ја пораката овдеМене ми пратија смс дека е до 14-ти до тогаш сум можел да го обновам договорот на вториот број што ми е и да земам телефон со ова роденденската понуда.
Види некој познат ако имаш во вип или хенди да ти чува телефон било каков инаку ќе се утепаш од одење низ салони.
Мислам дека не e фер мора број на претплата да се дава и без телефон.
Почитувани за вас можноста за обнова на вашиот пост пејд договор со вип роденденската тарифа и телефон за 0 ден е продолжено до 14.10.2012.Де напиши ја пораката овде
Немој сеа вакви стресни работи да ми кажуваш оти планирав да одам во друг град утре за да потпишам ама кога прочитав дека до 14 била се предомислив и оставив за Скопје.![]()
Почитувани за вас...ова само за тебе гарант е.Почитувани за вас можноста за обнова на вашиот пост пејд договор со вип роденденската тарифа и телефон за 0 ден е продолжено до 14.10.2012.
Тоа ми пратија.
Ако е само за мене ова продолжување за да ме излажат да им продолжам договор, а веќе 1.5 година си уживам на неопределено, тогаш стварно се![]()