Дерби: Вардар - Пелистер (недела, 19 часот)

Кој ќе излезе како победник?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

НОВ ПОРАЗ ВЕ ОЧЕКУВА НЕДЕЛА !!!

ГО САКАМЕ И БОДРИМЕ САМО ЕДЕН ТИМ НА СВЕТОТ СЕ !!! :vozbud:

Се знае некоа бројка одприлика колку луѓе доаѓаат од Битола за мечов ?

никој то неможи да го потврди бе..
Ме интересираше чисто онака, ако иде доста народ ќе биде интересно, за од Скопје ќе има гарант многу, али ако гостинските навивачи бидат во мал број...тапа ќе биде.

Ме интересираше чисто онака, ако иде доста народ ќе биде интересно, за од Скопје ќе има гарант многу, али ако гостинските навивачи бидат во мал број...тапа ќе биде.
Мои претпоставки 1 200 Комити, 400 Чкембари, обична публика уште 3 000 да речеме :)

Мои претпоставки 1 200 Комити, 400 Чкембари, обична публика уште 3 000 да речеме :)
Обична јас мислам дека ќе има повеќе, на Вардар немав отидено години и години, отидов со Бате Борисов кога играа, сеа викендов сакам пак да отидам, ќе биде интересно ако дојдат Битолчани во поголем број...

Само Бошето ќе дојде со авион, со приватен лет од Лисолај. Ќе го катапултирале од авион, ќе долетал со падобран директно на источна, пошто нема друг начин да влезе на Градски, вратите се претесни, а уште поголем проблем прави растојанието меѓу тие за куцање на бар кодови :icon_mrgr:

П.с. до каде е екипата на Чкембари што тргна вчера? :icon_mrgr:
Па на пола пат се според последните информации ама некој од магарињата им откажале па сега на едно магаре два вола се качени :pos:

Очекувам интересен натпревар како на терен така и на трибини.
Како неутрален сакам да има голови па нека победи фудбалот пред се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom