Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро де, и Сузана им ја ебавме...Не сум од ск,ама близу сум
.
Не чини времето таму, знаеш они са друга држава не можат да полетаат, ама кај да е ќе стигнат.Да не имаат лет Виз Аир за Скопје од Битола?
никој то неможи да го потврди бе..Се знае некоа бројка одприлика колку луѓе доаѓаат од Битола за мечов ?
Ме интересираше чисто онака, ако иде доста народ ќе биде интересно, за од Скопје ќе има гарант многу, али ако гостинските навивачи бидат во мал број...тапа ќе биде.никој то неможи да го потврди бе..
Мои претпоставки 1 200 Комити, 400 Чкембари, обична публика уште 3 000 да речемеМе интересираше чисто онака, ако иде доста народ ќе биде интересно, за од Скопје ќе има гарант многу, али ако гостинските навивачи бидат во мал број...тапа ќе биде.
Со Ryan airДа не имаат лет Виз Аир за Скопје од Битола?
Обична јас мислам дека ќе има повеќе, на Вардар немав отидено години и години, отидов со Бате Борисов кога играа, сеа викендов сакам пак да отидам, ќе биде интересно ако дојдат Битолчани во поголем број...Мои претпоставки 1 200 Комити, 400 Чкембари, обична публика уште 3 000 да речеме![]()
Па на пола пат се според последните информации ама некој од магарињата им откажале па сега на едно магаре два вола се качениСамо Бошето ќе дојде со авион, со приватен лет од Лисолај. Ќе го катапултирале од авион, ќе долетал со падобран директно на источна, пошто нема друг начин да влезе на Градски, вратите се претесни, а уште поголем проблем прави растојанието меѓу тие за куцање на бар кодови
П.с. до каде е екипата на Чкембари што тргна вчера?![]()
И среде скопје знамето му го зедовмеДобро де, и Сузана им ја ебавме...![]()