Вистинска љубов.... постои ли? Како би ја познале?

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Многу верувам дека постои вистинска љубов и дека некаде во светов тој/таа некој/а е створен/а само за нас (може на некои ќе им звучи како клише, ама јас тоа го мисла). Кога таа вистинска љубов ќе пристигне тогаш човекот сигурно ќе ја осети, на друг начин неможе да се препознае.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
постои вистинка љубов како не:))
ама само таја имат крај.. како пејт Индира само љубав има краааај :place: :lol:
бооо бооо распеани сме нешо... :) пааа не знам дали постои...можеби некогаш ќе дознаам :pipi:

С

Сатори

Гостин
~*~

postoi li vistinska ljubov?me interesira koj e vasiot stav za ova,inace moe mislenje za ova deka ne postoi
На 17, не верувам баш многу во љубов или барем не сакам да верувам, сега по некои работи кои што ми се случиле во животот имам изградено така ладен став кон тоа, што и да ме удри по глава не би ја познала.
:uvo:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Многу верувам дека постои вистинска љубов и дека некаде во светов тој/таа некој/а е створен/а само за нас (може на некои ќе им звучи како клише, ама јас тоа го мисла). .
Не само звучи туку тоа и е клише. Не верувам во тоа дека за секој има по некој створен само за него, но верувам во поврзување, подржување, обожавање на секој заеднички момент, разбирање, подршка...Немам осетено нешто како вистинска љубов на своја кожа

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Постои... Е сеа како ќе ја препознаеш... Епа неможе некој да ти каже, ќе си приметиш :wink: Секој различно ја осеќа....

Член од
30 декември 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
ABE POSTOI AKO NE BI POSTOELA LUBOVTA SVETOT NEMASE DA POSTOI SITE SME SOZDADENI DA SAKAME DA BIDEME SAKANI VO SEKOJ COVEK POSTOI LUBOVTA A KAKO BI JA POZNALE POSTOJAT MNOGU NESTA KAKO BI JA POZNALE AKO NEKOGO SAKAS ISKRENO KE NAPRAVIS SE ZA NEGO I NEMA DA GO POVREDUVAS AKO TI ZNACI TAA LICNOST NO SEKAKO SEKOJ RAZLISNO JA SVAKA ALI NAJBITO OD SE E KOGA NEKOGO SAKAS DA NE GO POVREDISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SPORED MENE .... POZZ:back: :smir: :back: :back: :back: :back: :back: :back: :back:

R

reactive89

Гостин
Не само звучи туку тоа и е клише. Не верувам во тоа дека за секој има по некој створен само за него, но верувам во поврзување, подржување, обожавање на секој заеднички момент, разбирање, подршка...Немам осетено нешто како вистинска љубов на своја кожа

Може и не си допуштила за да ја осетиш...

K

kat.<3

Гостин
секако дека вистинската љубов постои, и како знаеме за неа, едноставно ја чувствуваме во нас.

Член од
2 јануари 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
A ZASO PA DA NEMA VISTINSKA LJUBOV......IMA VREME ZA SE...KE SI DOJDE SE NA SVOE//pozzz

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Верувам во вистинската љубов бидејки ја имам.Вистинската љубов е некој кој те прави да се чувствуваш посебен,некој кој те гали кога си тажен,кој се смее на твоите глупости.Секоја љубов бара компромиси,одрекувања,има подеми и падови,но сето тоа е ништо во споредба со допирот,насмевката,бакнежот во чело.....

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Порано не верував,но сега длабоко сум убедена дека постои.Тоа божествено чувство.Кога ќе го осетиш ќе знаеш.Кога ќе ја прифатиш личноста каква што е,кога ќе ти бидеш задоволен и среќен од нејзината насмевка,кога знаеш дека што и да се случи таа е тука за тебе,кога и во моментите на тага те прави да се чувствуваш како божица,кога ќе се разбудите еден до друг и се гледате со насмевка,кога те смета за свој живот...

aquarius

sweet child
Член од
20 октомври 2007
Мислења
170
Поени од реакции
0
Љубовта може да е привремена или вечна,може да е навика,може да е само потреба да се доживее тоа чувство,секој различно и на свој начин си ја толкува.
Сепак вистинската љубов е само една и таа не може да биде навика,таа му дава суштина на живеењето и постоењето.

Член од
24 април 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
постои вистинска љубов , ама изгледа ја не налетав на вистинскиот тип аааааааааааааааааа:love2:

Kajgana Shop

На врв Bottom