N
Nessa Alcarin
Гостин
Нели оти после 26, девојките јалови стануваат....За девојка до кај 26, за маж колку подоцна толку подобро под услов да може да земе некоја до кај 26 пред се за деца
Нели оти после 26, девојките јалови стануваат....За девојка до кај 26, за маж колку подоцна толку подобро под услов да може да земе некоја до кај 26 пред се за деца
Јас сакам 3 деца минимум така да 26 е идеално. После 30та год можни се компликации и за нејзе и за децата. Што сум јас крив што таков ве создал бог.Нели оти после 26, девојките јалови стануваат....
Ај прво ти најди си девојка за озбилно туку не не прво најди си било каква девојка, па после „планирај“...Јас сакам 3 деца минимум така да 26 е идеално. После 30та год можни се компликации и за нејзе и за децата. Што сум јас крив што таков ве создал бог.
Знам неколку парови од кои девојките се под 26, и пусти мислеа дека како ќе испланираат така ќе направат, еве ги после години се` уште не можат да зачнат. Поентата е дека не е до годините, и не се` можеш да испланираш во животот.Кога ќе решам да се женам ќе си најдам некоја далеку помлада и од 26 не се секирај ич не е проблем тоа.
Ти ако сакаш да раѓаш на 50 тоа е твоја работа а за нас не се сеќирај не ни требаат миљони, доволно е еден да продре а тоа е многу помал проблем него некоја што пробува да забремени после 30та. Инати се колку сакаш ама тоа е вистината.
Знам неколку парови од кои девојките се под 26, и пусти мислеа дека како ќе испланираат така ќе направат, еве ги после години се` уште не можат да зачнат. Поентата е дека не е до годините, и не се` можеш да испланираш во животот.
Ако е за деца, најдобро да опнеш некоја тинјеџерка. Тука нема промашување, дури и да сакаш.За девојка до кај 26, за маж колку подоцна толку подобро под услов да може да земе некоја до кај 26 пред се за деца
Toa i planiramАко е за деца, најдобро да опнеш некоја тинјеџерка. Тука нема промашување, дури и да сакаш.
Се додека пукаат немаш гајле, па и ќорци нека бидат само да траскаат.Ај прво ти најди си девојка за озбилно туку не не прво најди си било каква девојка, па после „планирај“...
Еве ти една застрашувачка информација: Жена може да раѓа се додека не влезе во климакс, значи некаде до 50 години.. Работата е што вие мажите не пуцате исти куршуми како на 25. Што да ви правам, такви ве создал Бог.
Никој што може да бира нема да земе женска од 35, секој ќе гледа да земе помлада така да за женско е голем ризик да чека над 30 за фамилија.За машки 35 до 40 е идеално. Тамам до тогаш да направат некоја парица, да потрошат нешто да видат мерак и потоа некако по 35 накај 40 кога станува веќе досадно може.
За женско некоја година порано некако околу 35 од биолошки причини. Инаку да не беа тие причини исто како и за машко.
Ќе ја земе тој што е стар колку неа. Жените на 35 можат да се сеуште убави ако внимаваат на изгледот.Никој што може да бира нема да земе женска од 35, секој ќе гледа да земе помлада така да за женско е голем ризик да чека над 30 за фамилија.
Изборот најчесто ќе и биде помеѓу машки што не нашле или не можат да најдат помлада што значи ќе има мал избор и компромисот и те како ќе биде во игра.Ќе ја земе тој што е стар колку неа. Жените на 35 можат да се сеуште убави ако внимаваат на изгледот.
Toa што некој има 35 години, а не може да добие 20 годишна спонзоруша не го прави лош човек или лош избор. Истотака годините не се единствениот фактор и критериум по кој се бира партнерот/ката.Изборот најчесто ќе и биде помеѓу машки што не нашле или не можат да најдат помлада што значи ќе има мал избор и компромисот и те како ќе биде во игра.
Секако, само што изборот ќе и биде многу тесен а и не се сите 20-годишни спонзоруши.Toa што некој има 35 години, а не може да добие 20 годишна спонзоруша не го прави лош човек или лош избор. Истотака годините не се единствениот фактор и критериум по кој се бира партнерот/ката.