Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Неа па поише мерак и праеше Самсунгот вака ко што ги споредив ми изгледаат исти по карактеристики само што самсуног има 4 гига меморија а Сонито има андорид 4.0 што на неа не и значи нешто дали е 2.3 или 4.0 бидејки ке и биде прв андоид телефон.

Прашањето ми беше да не се разликуваа многу во карактеристики некој багови и слични ствари
da,ama najnoviot e android 4.0 zatoa neka go zemi toj. sepak koj saka neka zema.

Каде во Скопје откупуваат користени исправни телефони?

Најевтината One оператор
--- надополнето: 26 септември 2012 во 21:21 ---
на 24 рати мислам 2 години
qnn4so.jpg

Скоро исти се, мирото е подобар малце понов е и има више рам и понов андроид али у главном се исти, јас миро би го зел да сум на твое место.
Знам дека се скоро исти и дека мирото е за нијанса подобар во некој перформанси само ми е зошто е нов модел и не е уште испробан каков ќе биде и плус од сони е производител. А самсунгов е веќе докажан дека се супер телефони. А едно прашање поновиов андроид што улога има и дали можи на сонито апдејт да се направи?

Знам дека се скоро исти и дека мирото е за нијанса подобар во некој перформанси само ми е зошто е нов модел и не е уште испробан каков ќе биде и плус од сони е производител. А самсунгов е веќе докажан дека се супер телефони. А едно прашање поновиов андроид што улога има и дали можи на сонито апдејт да се направи?

па на сонито го имаш најновиот апдејт за разлика од самсунг:)

Ове ништо не пише што ми даваш слика од телефонови јас ова го видов па ништи сигурно 11.000 телефон нема да има претплата повеке од 400 денари....

Ове ништо не пише што ми даваш слика од телефонови јас ова го видов па ништи сигурно 11.000 телефон нема да има претплата повеке од 400 денари....

Ако го земеш со најевтина претплата од 135 денари за телефонот треба да доплатиш 8990 денари

во моментот кога ке го земам ?
-Ако го земеш само телефонот без никаква претплата треба да го платиш 11990,00 денари
-Ако склучиш постпејд договор на неопределено време,телефонот ќе го платиш 10990,00 денари
-Ако склучиш договор на 24 месеци во S тарифниот модел,ќе треба да доплатиш за телефонот 8990,00 денари и плус ќе си плаќаш 24 месеци колку што е S тарифата(можеби и повеќе ако го надминеш бесплатниот лимит кој ти се дава во S тарифата)
-Ако склучиш договор на 24 месеци во S+ тарифниот модел,ќе треба да доплатиш за телефонот 7990,00 денари и плус ќе си плаќаш 24 месеци колку што е S+ тарифата(можеби и повеќе ако го надминеш бесплатниот лимит кој ти се дава во S+ тарифата)
-Ако склучиш договор на 24 месеци во М тарифниот модел,ќе треба да доплатиш за телефонот 6990,00 денари и плус ќе си плаќаш 24 месеци колку што е М тарифата(можеби и повеќе ако го надминеш бесплатниот лимит кој ти се дава во М тарифата)
-Ако склучиш договор на 24 месеци во L тарифниот модел,ќе треба да доплатиш за телефонот 4990,00 денари и плус ќе си плаќаш 24 месеци колку што е L тарифата(можеби и повеќе ако го надминеш бесплатниот лимит кој ти се дава во L тарифата)
-Ако склучиш договор на 24 месеци во XL тарифниот модел,ќе треба да доплатиш за телефонот 2990,00 денари и плус ќе си плаќаш 24 месеци колку што е XL тарифата(можеби и повеќе ако го надминеш бесплатниот лимит кој ти се дава во XL тарифата)

Ако сакаш да видиш колку е претплата на секоја од тарифите и колку имаш бесплатен разговор,СМС....во истите отворија страната на ONE И кликни на тарифите(на сликата каде со црвено е напишано Mobile TOTAL)
Се надевам дека овој пат бев доволно јасен,а ако не пиши....ќе се потрудиме повеќе да
напишеме:facepalm:
........УФФФФФФ

ај ако може некоја понуда за телефон на тач и вифи во пост паид vip free m понуда ама да не биде поскап од 3000 ден :) или пак на старо некој телефон за таа цена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom