Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
И да ти кажам ич да не ти е макаАбе да ги ебават ко шо викат ич не ми е мака, ама кутрите уште на рака се![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да ти кажам ич да не ти е макаАбе да ги ебават ко шо викат ич не ми е мака, ама кутрите уште на рака се![]()
Таква беше тактиката на Илчо, со стрпливо грдење на игра.
Но од друга стана против Металург никогаш неможеш да се изнаиграш. Таква екипа се, умртвуваат игра до максимум, имаат добра одбрана, те тераат да играш на високи топки, а тука се доминантни
Тука веќе имаме две екипи со сосема друг пристап![]()
Ќе нема пренос100+200 денари пат, ако сум добитен на спортска идам.
Ако не тука е МТВ![]()
Сигурен си?Ќе нема пренос![]()
Сигурен си?
Мислам дека ќе има на собраниски
Таман работа од единственото дерби да нема пренос, и тоа пренос од местото каде што имаат најдобри услови (Градски).
Dragan Nikolovski Не. Терминот од 19.00 не одговара на програмската шема, а освен тоа во исто време во ракометната ЛШ Металург му гостува на Шамбери.. Домашен фудбал ќе има само во попладневниот термин.
Реално Шамбери - Металург > Вардар - Пелистер, без разлика колку луѓе ќе го гледаат едниот или другиот натпревар.ХАХАХАХАХА
Врв!
Вардар-Пелистер ќе гледаа сигурно цела Битола, голем број Скопјани, многу наши фанови од другите градови, плус и дијапсората се пали на вакви мечеви па ако одеше пренос и за нив уште толку гледачи ќе имаа. Вака овие ќе ги гледаат мајките и татковците на ракометарите
Сеедно, жал ми е само за оние надвор од Скопје што ќе останат без пренос, али еве мотив плус за Скопјани да дојдат на стадион![]()
Во ред е то. Можат на МТВ1 да дават фудбал, на Собраниски ракомет или обратно. Ко ќе се сака, се можи, ама тука очигледно не се сака.Ете ќе видиме колку гледачи ќе има на градски во недела.. и кој го интересира дуелот. Не сте малце вие од Скопје
Па сеа вас ако не ве заболе курац за Металург, може некој сака да си глеа европски ракомет.
Оф топик #88