Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ја мислам да го шитнат Алегри и да го назначат Тасоти за тренер.Има големо искуство, и тимот гарант ќе освојува трофеи под негово водство.

Ја мислам да го шитнат Алегри и да го назначат Тасоти за тренер.Има големо искуство, и тимот гарант ќе освојува трофеи под негово водство.
Да бе и тоа со овие играчи што му се сеа на располагајне.
Сејте, Алегри унапред му има издиктирано шо да прајт и како да прајт Тасоти.

Конечно солида игра и победа,сега следни се Парма во Сабота и се надевам дека ке почнеме да победуваме во серија неколку натпревари.

Конечно победа дома, фала фараону!
Детево ќе си заземе место у тимов сезонава, само нека продужи вака (y)

Само мора да се седне на клупа и Пацини! Чуеков е невидлив 90 минути на терен... незнам како остануе толку долго у игра, јес да е гол играч ама друго е коа ќе има некој што ќе изигра со Шарави, ептен неподвижен е Пацини, не е за у моменталниов Милан... ама се држи на 3те гола :unsure:
--- надополнето: 26 септември 2012 во 22:50 ---
Искуството на Тасоти секогаш му е на располагање на Милан и Алегри ;)
Ако се напрае ко ти што викаш ништо плус нема да се добие...
--- надополнето: 26 септември 2012 во 22:52 ---
Конечно :icon_lol:
И нека гледа кој треба да биде лев бек. ;)
Па и не би рекол дека изигра баш нај, не го дигајте одма у облаци... Ибарбо доста слобода си имаше, а Шиљо беше задолжен за него, и при прекините и у текот на целата игра... само имаво среќа..

Конечно победа дома, фала фараону!
Детево ќе си заземе место у тимов сезонава, само нека продужи вака (y)

Само мора да се седне на клупа и Пацини! Чуеков е невидлив 90 минути на терен... незнам како остануе толку долго у игра, јес да е гол играч ама друго е коа ќе има некој што ќе изигра со Шарави, ептен неподвижен е Пацини, не е за у моменталниов Милан... ама се држи на 3те гола :unsure:
--- надополнето: 26 септември 2012 во 22:50 ---

Искуството на Тасоти секогаш му е на располагање на Милан и Алегри ;)
Ако се напрае ко ти што викаш ништо плус нема да се добие...
Пацини си напрај зимница со 3-те гола која ке држит до првата полусезона сигурно,
Конечно видовме добра игра во одбраната иако не беа баш најдобри имавме срека што пинила се испронамаши...Искрено ме фати страв пред црвениот картон ,гарант ке изедначеа со дрогираниот Монтоливо и Траоре кој напраја 101 грешка од кој тие отварае контиру но и ние еднач да имаме срека.
Добро е ова 4-3-3 но треба да се игра со ЕЛ-Бињо-Бојан а не со Пацини,ако Пацини е во игра ке треба 4-3-2-1 дрвото да се игра. И АЈ СО СРЕКА СЕФТЕТО НА НОВАТА ТРЕВА :cuc::cuc::cuc::cuc:
И да Пинила е зверонја...требаше тој да дојде место Пацини инаше некој муабети во август као сме заинтересирани....САм во напар дрмаше

А да кажеа дека го сакаат Пинила сите ќе ги пцувавме.
И Моралез од Атланта не моташе како мали деца па и него да го купиме.
Пато се враќа за следно коло. :pipi:
Цела сезона ако се достапни Мексес, Робињо, Ел Шарави, Монтоливо и Де Јонг ќе се воиграат, а не вака секој натпревар со различен состав.
2.40 коеф за со Парма не се испушта. :icon_lol:

Добро е ова 4-3-3 но треба да се игра со ЕЛ-Бињо-Бојан

Конечно нешто да се сложиме јас и ти. :icon_lol:

Не ми е јасно како може да прават толку грешки кога треба да изнесат топка од своја половина. А бе дај веднаш на слободен играч, исто и на пола терен кога ќе се, а бе како може толку да се нема мозок да се бира најлошо решение (да се задржи топка во нозе повеќе време или да се даде кретенски пас)?

Монтоливо и Де Јонг уште не се влезени во ритам. Од Де Јонг очекувам многу, многу повеќе да одзема топки, и полесно да се ослободува од топка. Монтоливо чекаше цел живот да заигра за голем клуб и сега сам си става психолошка бариера. Не оди да прима топка, се крие... Кога тимот има вакви проблеми да изнесе топка мора тој да се враќа назад. Мене и тоа ми беше замислата со овој Милан. Тој ја почнува акцијата, а во напад Робињо да биде тој што ќе креира повеќе и ќе прави асистенции.

И џабе се плука толку по Амбро, моментално мислам дека би требало и да игра прв состав. Вака да биде средината: Монтоливо-Амброзини-Де Јонг (како Гатузо што беше). Јас би сакал Боатенг-Де Јонг-Монтоливо, но не сум сигурен како ке функционира тоа, многу, ептен лошо работи дефанзивно средината.

Доста работи ги препишувам на стравот. Многу играат со страв во нозе, веројатно затоа толку и грешат при пас игра, затоа и нема слободен играч, се кријат.

Добро е ова 4-3-3 но треба да се игра со ЕЛ-Бињо-Бојан а не со Пацини,ако Пацини е во игра ке треба 4-3-2-1 дрвото да се игра.

Се сложуем за ова, место Пацини = Бојан, место Урби = Робињо...
Би било добро да се проба против Парма, и онаке Пацини и Емануелсон ништо не покажаа, исто и Траоре = Ночерино/Констант... барем појќе трчаат ако ништо друго, овој ептен шупелка е бе, уште у јануари би се откажал од него... нека брка газеле...

643923_389624887776039_916301877_n.jpg

Нека го пробет бе Нианг џуптинот, зш го купија, толкава фама се крена, за да не го видиме со очи. Да изгубиме не мојме, Пацини појма си немат. Црнецов и Бојан нека делет еден натпревар барем. И Галијани имаше изјави дека ќе биди прв или втор напаѓач..
Уствари не се враќа Пато, јер доста смо се зајебавали.
Oзбилно, ако не сврзит пак 5 утакмици со ред да бидит стартер, јас еве ќе кренам раце од него, и никојпат нема да се побунам ако го продадат.

Пато се враќа? Лелеле парталииии сеаааааа... хаха :ROFLMAO:

Таман наредна недела со комшивките а ние у пун состав :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom