Фан Клуб: Фиорентина

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
OK se slozuvam,no sepak imaj na pamet deka e prerano tim so tolku novajlii da se cita kako bukvar,iako sega za sega odlicno go pravat toa,ima prostor za uste podobra komunikacija

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Браво момци вака се игра фудбал,одлична игра,битно е што имате пристап и концепција на игра,тоа не се купува.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
OK se slozuvam,no sepak imaj na pamet deka e prerano tim so tolku novajlii da se cita kako bukvar,iako sega za sega odlicno go pravat toa,ima prostor za uste podobra komunikacija
секако, ќе стануваме се подобри и подобри нема сомнеж за тоа, види само колку се добри пизаро-валеро, мислам дека е најдобрата двојка во средината во целата лига. колку е добро да се гледа нивната игра, одлична комуникација, баш зрели фудбалери, одлична техника од двајцата. би сакал таква комуникација можеби да се појави меѓу веларо и јоветич, веднаш да му ја нафрли или подаде во празно. валеро полека станува многу битен играч за нас

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
дечки ебете му мајката сеа... ме радува барем шо имаме најдобар среден ред !!! :icon_lol:
во јануари дела вале да не прави проблем сите погледи кон хунтелар !!! ако треба и 20 нека дадат ќе вреди...
инаку измакнаа гз овие ... во секој поглед ги надигравме според мене Пизаро е мен оф да меч !!! :P
не дека другите беа лоши, квадрадо и валеро исто така беа феноменални, ронкаља кинески ѕид, само јоветич беше добро чуван...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
BTW Borja Valero e izbran za najdobar Spanski igrac vo sezona 2010 vo Spanija.Mozes da zamislis pokraj Xavi i Iniesta.Izguglaj ke vidis.Se gleda deka ima sens za dopir so topka i podavanje.A so Matias Fernandez moze uste poubavo toa da izgleda smo sto e zrtva na ovaa taktika.Sto bi rekol Pancev tipicen fantazista :D

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
секако, ќе стануваме се подобри и подобри нема сомнеж за тоа, види само колку се добри пизаро-валеро, мислам дека е најдобрата двојка во средината во целата лига. колку е добро да се гледа нивната игра, одлична комуникација, баш зрели фудбалери, одлична техника од двајцата. би сакал таква комуникација можеби да се појави меѓу веларо и јоветич, веднаш да му ја нафрли или подаде во празно. валеро полека станува многу битен играч за нас
валеро е злато вреден играч... не 7 милиони :icon_mrgr: која визија ја има дечкото, нов е уште само 1-2 месеци е тука има време со пизаро и аквилани ќе шијат...
--- надополнето: 25 септември 2012 во 23:54 ---
Queste le parole a RadioBlu di Borja Valero: ''Quella di oggi è stata una grande partita, abbiamo espresso un buon calcio. Sono rimasto davvero impressionato dal pubblico di Firenze''.
еве ги зборовите на Борха после утакмицата :icon_lol:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
ako prodolzime vaka da igrame imame sansi za 3to mesto,a so eden dobar napagac vo januari sansite znacitelno ke se zgolemat

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
ako prodolzime vaka da igrame imame sansi za 3to mesto,a so eden dobar napagac vo januari sansite znacitelno ke se zgolemat
Со овој состав моментално и со ваков отпор и игра до крај на сезоната ако се задржи константноста нема да бидам задоволен со 3-то место.. мора на Скудето да се атакува.. сеуште е рано али со таа игра која што ја прикажаа до сеа и со доведување на еден Grande Bomber!(Лисандро, Нене...) во текот на зимскиот рок можам да кажам дека слободно може да се борат за Прво Место. Има квалитет овој Тим и не смее да се испушти ваква шанса.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Ретко пишувам на темава, иако сум фан на Фиорентина. Ќе гледам да го поправам тоа во иднина. Иако вчера ме бутнаа за 7500:(добрата игра некако ме утеши да не се нервирам:unsure:
Како и да е ме радува навистина овој состав, а и ме радува тоа што конечно по неколку сезони и на форумов почнавме да дискутираме за Скудето.Идеме јако....

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
se e ubavo , no mislam deka e preoptimisticki da razmisluvame za scudeto vo momentov...ne deka sum pesimist tuku realno juventus i napoli se dobri ekipi koi podolgo gradat i nadograduvaat vo svoite sostavi , a nie sme sosema nova ekipa...jas ke bidam prezadovolen i so 4 to mesto ili 5 bidejki smetam deka tamu pripagjame realno vo momentov...inace vremeto odi vo nasa korist i so tek na vreme ke bideme se podobri i podobri..eden dobar centarfor vo januari i se ke si dojde na svoe mesto....pozz

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Zavisi kako ke igrame ponatamu.Ako ja zadrzime ovaa igra i motivacijata plus eden dobar spic so 4-5 mesto nema da bidam zadovolen.Minimum 3to mesto i Liga Sampioni

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
bez ogled na se potreben e rezultatski kontinuitet, a potoa pomalku bitna e igrata...mora da sme pocinicni vo napad inace ke izlezeme na kraj kako zenite-ubava e ama nema vo glavata ;) inter e vistinski test za nasta zrelost i ednostavno mora da otkineme nesto kolku i da ne ni odi so niv...mene licno mnogu mi znaci dobar rezultat na gostinki teren...ako tamu pocneme da zemame bodovi znaci sme sozreale...se drugo e luk i voda

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Utre zimame bodovi u Milano eve koj saka nek se kladi so mene.Ke vidite...i konecno mojot napad igra utre ))) Mati Fernandez Jovetic :D yeahh babyyy

Kajgana Shop

На врв Bottom