M
MiniTurtle
Гостин
Здраво, значи вака
ДЕФИНИТИВНО НЕМОЖАМ ДА ГО ИНСТАЛИРАМ УБУНТУ, ни 12.04 ни 11.10... Го ставав на USB преку 2 програми и кога ќе одам Install on hard drive почнува да се инсталира и за една минута се појавува ова: http://4.bp.blogspot.com/_s1OLFTHL8...BNE/e-6cAOrgvvA/s1600/ubuntu-lucid-splash.png и јас првиот пат како будала сум чекала 3 саати и ништо не се случи, и после онака несакајке стиснав ф1 и ми се појави таму нешто, читав и ми пишува ерор ерор ерор (10-20 ерори) ајде со друг програм го ставав на усб, па го форматирав усб-то само во FAT и во FAT32 и пак некаква грешка се појавува, преименував таму некој фајл како што читав на нет, и пак грешка. Значи 2 дена се занимавам со тоа и никако не успевам -.- па и што е уште по трагично си мислев нешто до симнатиот фајл е и симнав 4 фајла и со ниеден не успеав
али не е до мене верувајте, не правам ништо грешка. т.е. нема што да се згреши, само со програмот правам Bootable Usb правам рестарт одам ф11 одам УСБ тоа блабла го избирам, одам инстал он хард драјв и нон стоп се појавува некаква грешка без разлика на кој фајл и да е.. Претходно го имав инсталирано преку wubi но тоа е само да видиш дали ќе ти се допадне и имаш само 30 GB.. Го користев така 1 недела ми се засвиѓа, го избришав и сега си кинам живци да го инсталирам.. Значи ниту 12.04 ниту 11.10 несакаат .. и во двата се појавуват различни грешки. Дај ве волам помогнете ми, значи ми иде да го скршам компјутеров.. Од што сум толку изнервирана дури не ни побарав дали има ваква тема, само на првата страна видов и немаше и направив. Се извинувам на админите доколку има ваква тема, ги замолувам некој да ми помогне па после нека ја избришат
..... Значи стварно се нервирам
@@@@@ Изнапишав реферати али нмв, ајт чаоска..
ДЕФИНИТИВНО НЕМОЖАМ ДА ГО ИНСТАЛИРАМ УБУНТУ, ни 12.04 ни 11.10... Го ставав на USB преку 2 програми и кога ќе одам Install on hard drive почнува да се инсталира и за една минута се појавува ова: http://4.bp.blogspot.com/_s1OLFTHL8...BNE/e-6cAOrgvvA/s1600/ubuntu-lucid-splash.png и јас првиот пат како будала сум чекала 3 саати и ништо не се случи, и после онака несакајке стиснав ф1 и ми се појави таму нешто, читав и ми пишува ерор ерор ерор (10-20 ерори) ајде со друг програм го ставав на усб, па го форматирав усб-то само во FAT и во FAT32 и пак некаква грешка се појавува, преименував таму некој фајл како што читав на нет, и пак грешка. Значи 2 дена се занимавам со тоа и никако не успевам -.- па и што е уште по трагично си мислев нешто до симнатиот фајл е и симнав 4 фајла и со ниеден не успеав