Фан Клуб: Реал Мадрид

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
^Сите ја чекате, а важи ли тоа што беше одложена и преместена за денес, се мислам дека се рачуна 1 коефициент за одложени или исто како да не си ја уплатил :cautious:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Добар си :) ја ја чекам исто за пари ама не многу, 5000 само :)
da ama jas imam vlog 4k :D zato mi e.. aj ke stam edno 1000ce na x za sekoj slucaj
--- надополнето: 24 септември 2012 во 15:15 ---
^Сите ја чекате, а важи ли тоа што беше одложена и преместена за денес, се мислам дека се рачуна 1 коефициент за одложени или исто како да не си ја уплатил :cautious:
se racuna 1 koe ako se odlozi na podolgo vreme.. na pr. da se igrase sledniot vikend

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
da ama jas imam vlog 4k :D zato mi e.. aj ke stam edno 1000ce na x za sekoj slucaj
--- надополнето: 24 септември 2012 во 15:15 ---

se racuna 1 koe ako se odlozi na podolgo vreme.. na pr. da se igrase sledniot vikend
Малку оф топик.

Како што разбрав имаш 14-15к добивка на тикетот, а имаш влог 4к. Доколку се решиш да штитиш со 1к на Х, ондак не ти се исплати, ке се заштитиш само од минус. Бидејки доколку (не дај боже) излезе Х, коефициентот би бил 4-5, што значи дека добивката ке ти е околу 4-5 иљади. Значи ќар немаш никаков бидејки си вложил 5к се на се. Мислам ме разбираш, се извинувам уште еднаш за оф топик. :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Малку оф топик.

Како што разбрав имаш 14-15к добивка на тикетот, а имаш влог 4к. Доколку се решиш да штитиш со 1к на Х, ондак не ти се исплати, ке се заштитиш само од минус. Бидејки доколку (не дај боже) излезе Х, коефициентот би бил 4-5, што значи дека добивката ке ти е околу 4-5 иљади. Значи ќар немаш никаков бидејки си вложил 5к се на се. Мислам ме разбираш, се извинувам уште еднаш за оф топик. :)
da de.. ama poso sum nekako siguren vo pobeda na Real(ne bi smeele da kiksnat poso ke im izbegame 10 ili 11 boda) stavam minimalno na X za sekoj slucaj da vratam vlog :) e sega ako izgubat to e druga prikazna :)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Модрич дава гол 6 коеф.. шо мислите бе колку че му дајме вечерва?

пс : сето коцкари..ц.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
Што ти значи играч кој размислува, брао за Алонсо знае да се уклопи у секоја акција, брао за одбраната. Некако Модриќ неможе да дојде до израз, ептен глуп покушај за гол напраи у утакмицава со Рајо. Бензема се враќа у форма, после Сити му тргна.

Kajgana Shop

На врв Bottom