da ama jas imam vlog 4k zato mi e.. aj ke stam edno 1000ce na x za sekoj slucajДобар си ја ја чекам исто за пари ама не многу, 5000 само
se racuna 1 koe ako se odlozi na podolgo vreme.. na pr. da se igrase sledniot vikend^Сите ја чекате, а важи ли тоа што беше одложена и преместена за денес, се мислам дека се рачуна 1 коефициент за одложени или исто како да не си ја уплатил
Па добро е ако е така ќе земете некој денар повеќе, ај честитаse racuna 1 koe ako se odlozi na podolgo vreme.. na pr. da se igrase sledniot vikend
Ја имам 2к влог и тоа најголем коеф ми е Реал 1,35 на тикетот од 4 утакмициda ama jas imam vlog 4k zato mi e.. aj ke stam edno 1000ce na x za sekoj slucaj
haha i kaj mene real e najgolem koef tsonga 1,25 safarova 1,25 partizan 1,20 wozniacki 1,15 bartoli 1,15Ја имам 2к влог и тоа најголем коеф ми е Реал 1,35 на тикетот од 4 утакмици
Малку оф топик.da ama jas imam vlog 4k zato mi e.. aj ke stam edno 1000ce na x za sekoj slucaj
--- надополнето: 24 септември 2012 во 15:15 ---
se racuna 1 koe ako se odlozi na podolgo vreme.. na pr. da se igrase sledniot vikend
da de.. ama poso sum nekako siguren vo pobeda na Real(ne bi smeele da kiksnat poso ke im izbegame 10 ili 11 boda) stavam minimalno na X za sekoj slucaj da vratam vlog e sega ako izgubat to e druga prikaznaМалку оф топик.
Како што разбрав имаш 14-15к добивка на тикетот, а имаш влог 4к. Доколку се решиш да штитиш со 1к на Х, ондак не ти се исплати, ке се заштитиш само од минус. Бидејки доколку (не дај боже) излезе Х, коефициентот би бил 4-5, што значи дека добивката ке ти е околу 4-5 иљади. Значи ќар немаш никаков бидејки си вложил 5к се на се. Мислам ме разбираш, се извинувам уште еднаш за оф топик.
МанУтд дава гол, Њукастл дава гол, Партизан 1 и Реал 2haha i kaj mene real e najgolem koef tsonga 1,25 safarova 1,25 partizan 1,20 wozniacki 1,15 bartoli 1,15